RAM pripravil 1500 Built To Serve Edition ako poctu požiarnikom

RAM ukázal novinku vo svojej ponuke, pripravil špeciálnu sériu jedného z najpredávanejších pick-upov, 1500-vky. Táto séria má oslavovať prácu hasičov a požiarnikov, ktorí nasadzujú svoje životy pri záchrane životov ostatných. Táto séria sa bude volať Built To Serve Edition.

Nie je to však úplná novinka, lebo prvá etapa série vyšla do sveta už v roku 2019. Súčasná reinkarnácia série začína práve s požiarnikmi, ale bude postupne pokračovať policajnou a záchranárskou sériou a bude dostupná iba v USA. Každá zo zložiek bude mať inú farebnú kombináciu a štýl karosérie.


Foto: RAM

Prvými sú teda hasiči. Preto neprekvapí, že červená farba, ako majú aj požiarnicke autá, je štandardom série.  Konkrétne je to Redline a doplnky sú lakované čiernou Diamond. Pre to, aby ešte viac tento RAM vynikol, dostal aj čiernu masku chladiča, ktorá ladí s nárazníkom a do temna sú ladené aj 20-palcové zliatinové disky. Tie však nie sú čierne, ale majú sivú farbu Tactical Gray.


Foto: RAM

Ako pri predchádzajúcej sérii bude mať aj táto vlajku USA a nápis Built To Serve na zadnom blatníku a označenie modelu na zadnom čele vozidla, ktoré sprostredkuje prístup do ložného priestoru. Niekoľko zmien sa ukázalo aj v interiéri. Medzi ne patrí napríklad čierne kožené čalúnenie prešívané oranžovou niťou.


Foto: RAM

Aj v interiéri sa nájde niekoľko nápisov označujúcich špeciálnu sériu. Nápis je vyrazený do kože na sedadlách, ale aj na vnútorný ramenný panel. Každý zo zákazníkov môže naviac doplniť vlastné vlajky, či nápisy podľa potreby a želania.

Logo Built To Serve je možné nájsť aj na prístrojovom paneli RAM 1500 a v kabíne pribudlo ešte viac chrómu ako má základná verzia. V základnej výbave modelu však budú gumové rohože a tiež pneumatiky so špecifikáciou All Terrain. Lenže to nie je všetko, čo sa týka podvozku.


Foto: RAM

Vo výbave RAM 1500 Built To Serve bude aj balík 4x4 Off-Road Group, ktorý pridáva elektronicky uzamknuteľný zadný diferenciál, ale tiež systém na zjazd z kopca, ochranu nádrže, dve ťažné oká vpredu, ochranu prednej nápravy a niekoľko ďalších vylepšení.

Do predaja sa, v USA, dostane RAM 1500 v sérii Built To Serve už na jar tento rok, pričom ako základ pre túto edíciu bude slúžiť výbava Big Horn.


Foto: RAM

Zdroj: Autobazar.sk
Zdroj foto: RAM

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / RAM pripravil 1500 Built To Serve Edition ako poctu požiarni...