Posledná zadokolka Oplu v dokonalom stave!

Opel je automobilkou, ktorá je síce vcelku rozšírená, avšak je aj terčom častých vtipov. V minulosti hlavne kvôli spoľahlivosti nemala nemecká automobilka až taký úspech, to sa odzrkadlilo aj na výrazných prepadoch ich tržieb. V časoch najväčšej slávy prinášal Opel rôznorodé autá, do ktorých by dnes už asi nešiel. Napríklad niekoľko modelov vo vyššej strednej triede, typickým predstaviteľom je napríklad Opel Omega.

Niekdajší lesk vydržal až dodnes

Opel Omega bol kedysi považovaný za vysoko postavené a kvalitné auto. Teda až na hrdzu, ktorá sa časom rada zahryzla do každého auta s logom Opel na kapote. Dnes sú tieto autá už vzácnosťou a málokedy sa nájde kúsok v dobrom stave. Na portáli autoscout24.de sa však jeden objavil.

Zdroj foto: autoscout24.de

Toto auto pochádza z roku 2002 a na prvý pohľad ho mnohí prehliadnu. A to je jeho veľká výhoda, ide o skutočnú zaujímavosť. Pod kapotou sa nachádza 2,2 litrový benzínový motor s výkonom 144 koní, čo na takéto auto postačuje. Iste, je to motor zo starej školy, predsa len má už 20 rokov, takže so spotrebou pod 10 litrov veľmi nepočítajte. Poteší však fakt, že poháňané sú zadné kolesá, takže milovníci jazdenia si s touto Omegou užijú dostatok zábavy. Poteší aj výbava, tá je naozaj nadštandardná a hanbu neurobí ani dnes. Palubný počítač, elektricky ovládané okná, vyhrievané sedadlá, xenóny, interiér v koži. Naozaj veľmi fajn a prvé posadenie sa do auta očarí aj v súčasnosti. Celý Opel Omega dýcha novotou, nevysedené sedadlá, prvotriedny stav. Dôvodom je aj to, že auto mal celý čas len jeden svedomitý majiteľ, ale ani s ním veľmi nejazdil. Za 20 rokov absolvoval len 37 445 km! To je len čosi cez 150 km mesačne, čo sa priaznivo podpísalo na dokonalom stave tohto auta. Ale premietnuté je to aj do ceny. 8 500 € za 20 ročný Opel totiž nie je úplne málo.

Zdroj foto: autoscout24.de

Zdroj foto: autoscout24.de

Zdroj: autoscout24.de

Zdroj foto: autoscout24.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Posledná zadokolka Oplu v dokonalom stave!