Mercedes Michaela Schumachera na predaj, prekvapivo zlý stav!

Michael Schumacher, meno, ktoré pozná absolútne každý. Podľa mnohých ide o najlepšieho jazdca F1, ak ku nim nepatríte, rozhodne ste ale o ňom už počuli. Sedemnásobný majster sveta má za sebou mimoriadne úspešnú kariéru. Bohužiaľ po nehode na lyžiach sú informácie o jeho zdravotnom stave nejasné, rozhodne však nie dobré. V okamihu sa život jedného z najúspešnejších ľudí sveta totálne zmení. Napriek tomu mu stále mnoho ľudí drží palce a čokoľvek spojené s menom Michael Schumacher má dnes obrovskú cenu. Aj jeho niekdajšie autá, tak, ako tento Mercedes.

Rýchle, vzácne, no mohlo by byť zachovalejšie

Keď sa povie meno Michael Schumacher, niekomu sa pred očami vynorí celé detstvo, inému zas roky fandenia, inému nič z toho, no toto meno bude poznať každý. Tento 7 násobný majster F1 vlastnil množstvo áut, jedno z nich sa objavilo na predaj. Ide o Mercedes C 63 AMG vo verzií kombi, ktoré sa objavilo na portáli bonhams.com.

Zdroj foto: bonhams.com

Tento poriadny kus auta zaujme na prvý pohľad a pod kapotou má výkon hodný mena AMG. Je to poriadny 6,3 litrový 8 valcový motor s výkonom 451 koní. To sú naozaj zaujímavé dynamické parametre a navyše ide stále o kombi, takže toto auto využijete aj na bežné rodinné úlohy. Samozrejmosťou je aj fajn výbava a poďme k tomu najzaujímavejšiemu, k jeho predošlému majiteľovi. Toto auto mal Michael Schmacher 7 mesiacov. Potom ho mal ďalší majiteľ a potom ďalší dvaja v Nemecku, nový majiteľ teda bude už piatym v poradí. Mercedes z roku 2010 za sebou ešte nemá až tak veľa kilometrov, konkrétne ide o 152 000 km. To je čosi cez 1 000 km mesačne, takže taký normálny nájazd. Stav ale na prvý pohľad úplne dobrý nebude. Sú tu zrejmé škrabance na laku, jemné oderky v interiéri, napríklad olej sa menil pred takmer 3 rokmi. Iste, nejde o nič strašné a pri troche starostlivosti bude na tom tento Mercedes o poznanie lepšie, pri aute, ktoré by malo bodovať hlavne zberateľskou hodnotou by sme čakali čosi lepšie. Nuž a cena? Predajca predpokladá, že sa vydraží za  50 000 - 100 000 €, tá vyššia hranica spektra je skôr zbožným prianím. Auto je to v podstate dobré s extrémne zaujímavým rodným listom, avšak jeho stav mohol byť aj lepší.

Zdroj foto: bonhams.com

Zdroj foto: bonhams.com

Zdroj: bonhams.com

Zdroj foto: bonhams.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mercedes Michaela Schumachera na predaj, prekvapivo zlý stav...