Exkluzívna luxusná Alpina s maximálkou cez 300 km/h

Pri výbere auta človek musí počítať s nejakými kompromismi. Buď chce auto s vysokou úžitkovou hodnotou, športovo zamerané rýchle auto, prípadne luxusné vozidlo. Len málokedy sa podarí všetko skĺbiť dohromady. No sú automobilky, ktoré to dokážu. Napríklad také BMW so svojim radom 7. Ak by sa to niekomu málilo, je tu spoločnosť Alpina, ktorá ešte zveľaďuje už beztak dokonalé autá.

Rýchlosť, luxus a výnimočnosť v jednom

Značku Alpina iste mnohí fajnšmekri poznajú. Len málokto mal tú česť viesť sa v takomto aute a ešte menej ľudí takéto auto má. Je to vrchol toho, čo môže milovník BMW mať. A tomu obvykle zodpovedajú aj ceny. Na portáli mobile.de sa však objavila pomerne cenovo dostupná možnosť, ako sa ku výnimočnému kúsku dostať. Samozrejme, ide o cenovo dostupnú možnosť vzhľadom na exkluzivitu značky.

Zdroj foto: mobile.de

BMW 7 je pre mnohých nedosiahnuteľným snom a stelesnením dokonalého auta. Veľký sedan poskytuje hromadu priestoru pre pasažierov, ktorých hýčka totálny luxus. BMW 7 bolo navyše vždy aj rýchlym autom. Samozrejmosťou je veľký kufor, takže ho môžeme zaradiť aj k praktickým vozidlám. A pokiaľ chcete exkluzivitu, ktorú má len zopár vyvolených, tak je tu Alpina B7.

Zdroj foto: mobile.de

Tento kúsok nie je vôbec starý, má len 7 rokov, pochádza z roku 2015. 4,4 litrový 8 valcový motor je predstaviteľom toho, čo dnes už len tak neuvidíte. Poriadny benzínový agregát, presne to, čo človek na rýchlych autách miluje. Výkon 540 koní poteší každého, 100 km dosiahnete za 4,6 sekundy! Zoberte si do úvahy, o aké obrovské auto ide, potom sú tieto parametre ešte pôsobivejšie. Nuž a maximálka činí 312 km/h, za sebou tak necháte aj mnoho športovejšie pôsobiach áut.

Zdroj foto: mobile.de

Táto Alpina B7 má ešte jednu ohromnú devízu, dokonalý stav. Nemá za sebou ani 26 000 km, je teda v kondícií prakticky nového auta! Minimálny nájazd v spojení s dobrou starostlivosťou robia z tohto luxusného a šialene rýáchleho korábu horúci tovar. Jeho exkluzivitu podčiarkuje aj fakt, že celkovo bolo vyrobených necelých 200 kusov, čerešnička na torte ako sa patrí, čo poviete? Nuž a cena? 50 328 €. Iste, nie je to málo, ale za také peniaze môžete kúpiť hromadu omnoho nudnejších a horších áut, toto je všetranne výborné auto vo všetkých smeroch.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Exkluzívna luxusná Alpina s maximálkou cez 300 km/h