Táto Fabia I zaujme aj dnes!

Škoda Fabia bola v každej svojej generácií nesmierne obľúbeným autom pre masy, avšak zároveň bola aj častým terčom posmeškov. Minimálne prvá generácia nám ukázala, že toho vydrží viac, než by ktokoľvek povedal. Pri pravidelnom servise dokáže najazdiť aj státisíce kilometrov, auto je jednoduché na údržbu a lacné na servis. Je teda všetkým, čím moderné autá už nebývajú. A občas sa objaví kúsok, ktorý by zaujal aj dnes!

Rozumné auto za rozumné peniaze

Škoda Fabia hlavne vo verzií kombi bola pre mnohých požehnaním z nebies. Kombíky boli vždy zákonite drahšie, ako krátke autá, Fabia bola v tomto revolúciou. S príchodom verzie kombi sme tu mali cenovo dostupné auto, ktoré bolo možné využiť aj ako rodinné auto. Na predaj sa objavil jeden mimoriadne zachovalý kúsok, ktorý je na portáli mobile.de.

Zdroj foto: mobile.de

Ako sme spomínali, tento konkrétny kúsok, Fabia Combi je ozajstným pracantom, ktorý poslúži ešte poriadne dlho. Pod kapotou má overený 1,4 litrový benzínový štvorvalec s výkonom 75 koní. To nie je na žiadne trhanie asfaltu, avšak nedostatkom výkonu táto Fabia netrpí. Navyše poteší funkčná klimatizácia a disky z ľahkých zliatín. Okrem toho je k autu aj druhá sada kolies.  Ide o kultivovaný a spoľahlivý motor, ktorý navyše opraví aj hocaký zručnejší fachman. Tento kúsok je navyše v extrémne dobrom stave, nie je ako z múzea, no je stále takmer ako nové. Najazdených má len 31 000 km, čo je v zásade nič. Hlavne s ohľadom na fakt, že je auto z roku 2004, to robí priemerne necelých 150 km mesačne. Cena je pritom naozaj rozumná, ak zohľadníte, že ide o auto prakticky nové, ktoré bude ešte dlho slúžiť. 3 990 € je určite čiastka, ktorá sa pri tomto aute dá označiť ako rozumná.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Táto Fabia I zaujme aj dnes!