Renault Laguna v stave nového kusu za pár €!

Renault je automobilkou, ktorá vždy budila rozporuplné reakcie. Niekto ju miloval, niekto iný zas nenávidel. Mohla za to povestná francúzska “kvalita”, iste, momentálne to už celkom nie je pravdou, no povesť z minulosti Renaultu ostala. Stále sa však nájde dosť motoristov, ktorí jednoducho nedajú dopustiť na staršie kúsky, napríklad na legendárnu Lagunu.

Ako nová za zlomok ceny

Renault Laguna prvej generácie bola opradená legendami, hlavne kvôli svojmu povestnému komfortu. Auto síce nevynikalo spoľahlivosťou, avšak vnútorným priestorom, jazdnými vlastnosťami a komfortom ako doma v obývačke už áno. Na portáli mobile.de sa objavil jeden mimoriadne zaujímavý kúsok, ktorý je na predaj za viac než prijateľnú cenu.

Zdroj foto: mobile.de

Kúpiť Renault Lagunu prvej generácie nie je až taký problém. Vyrábala sa v rokoch 1997 až 2002 a šlo o predajný megahit, takže je ich v bazároch stále viac než dosť. Lenže obvykle sú v katastrofálnom stave tesne pred smrťou. Tento kúsok je už na prvý pohľad iný, má zachovalý lak, žiadne oderky, aj pohľad do interiéru budí dojem, že cestujete v čase. A pritom to je totálne obyčajné auto, dokonca v absolútnom základe. Je tu maximálne tak manuálna klimatizácia, inak nič. Pod kapotou sa nachádza 1,6 litrový štvorvalcový motor s výkonom 102 koní. Skrátka absolútna klasika. Prekvapením je však dokonalý stav, kúsok z roku 2000 má za sebou len 59 438 km, navyše sa o neho jeho jediný majiteľ staral naozaj príkladne, pravidelný servis a pobyt výhradne v garáži sa na stave podpísali maximálne pozitívne. Poteší však cena, vďaka ktorej si jedno z najpopulárnejších áut tej doby dokáže kúpiť takmer každý. 3 250 € je viac než fér cena.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Renault Laguna v stave nového kusu za pár €!