Alfa Romeo sa potápa, pomohla španielska polícia.

Alfa Romeo je automobilka, ktorá má extrémne dlhú a úspešnú minulosť, o to prekvapujúcejšie je, ako zle sa jej momentálne darí. Žiaľ jej predaje kontinuálne klesajú a napriek bohatej histórií v motošporte ich na cestách vídame stále menej. Práve preto je Alfa Romeo rada za každého zákazníka, španielska polícia jej pomohla naozaj výrazne.

Spása zo Španielska

Teraz trošku preháňame, Alfa by asi prežila aj bez objednávky zo Španielska, no určite to veľmi pomohlo. Alfa Romeo totiž bojuje s prepadom predajov, nepomohol ani vstup do F1. Talianska automobilka bola hlavne v minulosti terčom posmechu kvôli svojim technickým problémom, na tejto vlne sa vezie dodnes. O pomerne významnej zakázke infromoval portál italy24news.com.

Zdroj foto: italy24news.com

Alfa Romeo je automobilkou, ktorú jednoducho musíte milovať. Je to auto plné vášne a emócií, no môže priniesť aj hromadu problémov. S predajmi sa tradičnej talianskej automobilke príliš nedarí, za posledný rok predala len čosi cez 21 000 automobilov. Vzhľadom na to je objednávka od španielskej polície pre ňu naozaj dôležitá. Španieli si totiž objednali 395 automobilov Alfa Romeo Stelvio. Ide o štýlové SUV-čko a napriek tomu, že sa k tomuto obchodu dostala Alfa cez tender, faktom je, že vyhrala aj v tých predošlých. Každé Stelvio Q4 má pod kapotou 2,2 litrový naftový štvorvalec s výkonom 190 koní. Nuž, španielska polícia môže mať radosť, Alfa však napriek tomu musí vymyslieť čosi, vďaka čomu pôjdu jej predaje rapídnejšie smerom nahor. Bola by veľká škoda prísť o takúto legendu.

Zdroj foto: italy24news.com

Zdroj foto: italy24news.com

Zdroj: italy24news.com

Zdroj foto: italy24news.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Alfa Romeo sa potápa, pomohla španielska polícia.