Pôvodná Škoda Octavia Scout v stave ako nová!

Škoda Octavia je autom, ktoré rozhodne netreba predstavovať. Je to dlhoročný bestseller, ktorý bude na vrcholoch predajov pravdepodobne ešte dlhé roky. Úspech zožala aj verzia Scout, s ktorou chcela Škoda kontrovať rozrastajúcemu sa trhu s SUV-čkami. Napriek tomu, že to bol a aj je akýsi obojživelník, svojich priaznivcov si Octavia Scout našla. A teraz je na predaj jej prvá verzia v dokonalom stave.

Také univerzálnejšie kombi

Keď sa pred rokmi objavili automobily s karosériou SUV, nikto nevedel, aký veľký úspech ich naozaj čaká. Stali sa hotovou senzáciou, no v začiatkoch im chceli konkurenti sekundovať aj inak. Napríklad ako Škoda, ktorá vzala svoje napredávanejšie kombi a obliekla ho do trošku viac offroadového šatu. Tak vznikla Octavia Scout, jedna v dokonalom stave sa objavila na portáli mobile.de.

Zdroj foto: mobile.de

Škoda Octavia Scout uzrela svetlo sveta v roku 2006, šlo tak o prepracovanie druhej generácie Octavie. Hlavnými devízami bola lepšia priechodnosť terénom, nakoľko tu bol pohon 4x4, zvýšený podvozok s ochranou a plastové časti karosérie. K tomu si pripočítajte štandardné a overené vlastnosti Octavie a máte pre mnohých dokonalé auto. Túto Octaviu Scout mal jeden jediný majiteľ, staral sa o neho naozaj príkladne. Pravidelný servis bol samozrejmosťou. Nuž a auto najazdilo absolútne minimum kilometrov. Od roku 2012 táto 9 ročná Octavia Scout absolvovala len 18 062 km, čo je absolútne ničím! Pod kapotou sa nachádza benzínový štvorvalec 1,8 TSI s výkonom 160 koní, takže nedostatok výkonu tu nehrozí. Mnohých poteší aj prítomnosť manuálnej prevodovky, ktorá už v novších generáciách chýbala a všade bol len automat. Nuž a cena? Tá nie je rozhodne malá, 16 990 €. Iste, za tieto peniaze kúpite aj nové auto, no určite nie s takýmito vlastnosťami a navyše je tento kus naozaj v stave nového auta. Nehovoriac o overenej a spoľahlivej technike.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Pôvodná Škoda Octavia Scout v stave ako nová!