Pes na traktore odhŕňa sneh

Ak si si myslel, že si už videl všetko, určite si pozri toto video. Nebudeš veriť vlastným očiam. Pes odhŕňa sneh traktorom!

Hovorí sa, že v núdzi poznáš priateľa. V zimných mesiacoch môže platiť v snehu poznáš priateľa. Asi je to celkom pravda. Najlepším priateľom človeka je predsa pes. Môže pes pomáhať pri odpratávaní snehu? Na Kysuciach všetko možné. Aj tak by sa dal opísať úsmevný príspevok, ktorý postupne zdieľa viac a viac ľudí. Dôvod je jednoduchý. Len málokto by uveril tomu, že si s touto prácou poradí aj pes. Netreba však podceňovať schopnosti verného spoločníka. 

Dalo by sa povedať, že sa ani nejedná o žiadneho výnimočného psa. Podobných príbehov o psoch, ktorí riadia motorové vozidlo je veľké množstvo a sú z celého sveta. Tento konkrétny príbeh sa odohráva na Kysuciach. Aj keď je toto video staršieho dátumu, vie zaujať rovnako aj dnes. Tak čo, ešte stále nevieš jazdiť na traktore?

Zachrániť vyčíňanie počasia sa v kritických časoch snaží každý. Do svojich rúk to tentokrát vzal práve pes. Aby odhrnul cestičku pre svojho pána, ktorý sa nemôže dostať ani k psej miske, použil ten najúčinnejší spôsob. Ako možno najlepšie a najefektívnejšie odhrnúť sneh? Traktorom! Sleduj vide a presvedči sa o šikovnosti hlavného hrdinu na vlastné oči. Podľa priloženého videa mu ide práca celkom dobre. Ako hodnotíš jeho prácu? Podarilo sa mu úlohu splniť podľa očakávaní? 

Zdroj foto: imgur.comZdroj foto: imgur.comZdroj: youtube.com/Rastislav KrupikZdroj: bogemolor.infoZdroj: brinkwire.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Pes na traktore odhŕňa sneh