Land Rover Defender Arctic Edition od Abimelec Design!

Po šialenej terénnej úprave Porsche Urus, RR Cullinan a Bentley Bentayge prichádza spasiteľ z dielne značky Land Rover! Arktický Defender si nemôžeš nechať ujsť!

Zasnežená krajina, teploty pod nulou a treskúca zima, dokáže poriadne preveriť odolnosť áut aj ľudí. Ako si s nehostinnými podmienkami poradí tento špeciál? Pre špeciálne účely a podmienky dostal tento snežný vlk zdvihnutie svetlej výšky a malý „update“ konštrukcie. Vďaka úprave sa toto veľké severské zviera mohlo postaviť na obrovské balónové pneumatiky a poslúžilo tam, kde iné automobily končia svoju púť.

Kto nikdy nesníval o pravej adrenalínovej výprave v extrémnych podmienkach? Ak hľadáš stroj ako stvorený pre polárne expedície, ktorý zvláda mínusové teploty lepšie ako konkurencia, posvieť si na tohto kandidáta.

Disponuje širokou a odolnou karosériou, odolným predný nárazníkom, navijakom, svetlami s extra svietivosťou a 2 obrovskými anténami, ktoré slúžia pre lepšiu orientáciu v teréne. Výroba luxusných arktických nákladných vozidiel môže vyústiť do zrodenia dizajnovo veľmi pekného vozidla, čo povieš? Ako sa ti tento kolos pre špeciálne účely páči? Ktorými arktickými nákladnými vozidlami sa nechal inšpirovať?

Zdroj foto: landrover.comZdroj foto: landrover.comZdroj foto: landrover.com

Zdroj foto: landrover.com

Zdroj: autonews-mag.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Land Rover Defender Arctic Edition od Abimelec Design!