Za 799 € môžete mať auto, s ktorým pokoríte 1 milión kilometrov!

Autá sa dnes pomaly stávajú spotrebným tovarom. Nevydržia toho až toľko ako v minulosti, predovšetkým kvôli ich technickej náročnosti. Čím viac alektroniky, tým viac možností že sa čosi pokazí. Autá zo začiatku tisícročia však boli ešte poctivými pracantmi, ktorí vydržali nepomerne viac, ako moderné autá. Zvládnuť však takmer 1 milión kilometrov je výkon pri každom aute.

Milionárom za pár stovák?

Najazdiť na jednom aute milión kilometrov je naozaj záhul. Jednak to nezvládne každé auto, na druhej strane je to aj veľká obeta zo strany majiteľa. Predsa len, najazdiť milión kilometrov trvá pekných pár rokov a jazdiť stále v jednom a tom istom aute nie je úplne pre každého. Na portáli marktplaats.nl sa však objavilo BMW 5 s naozaj vysokým nájazdom.

Zdroj foto: marktplaats.nl

Niekto bude toto auto brať ako ukážku výdrže, iný zas ako možnosť dostať sa lacno k autu, s ktorým pokorí hranicu 1 milión kilometrov. Ide o BMW 530d, pod kapotou sa tak nachádza poriadny a zaujímavý motor s objemom 3 litre a so 6 valcami. Jeho výkon je 184 koní, čo je aj na dnešné pomery veľmi fajn. Maximálka 225 km/h a zrýchlenie na 100 km/h za 8,4 sekundy poteší aj náročnejších motoristov. Čo sa týka nájazdu, ten je naozaj poriadne vysoký. BMW 5 z roku 2000 má za sebou neskutočných 889 658 km. Tento nájazd je na aute však vidieť, je tu pomerne rozšírená korózia. BMW 5 tejto generácie bolo povestné extrémnou výdržou, mnohými odborníkmi je považované za jedno z najodolnejších áut všetkých čias. Okrem korózie je ale auto údajne v dobrom technickom stave a nie je s ním žiaden problém. S najväčšou pravdepodobnosťou tak niečo cez 100 000 km ešte zvládne, navyše poteší mimoriadne zaujímavá cena. Tá činí 799 €, čo znamená že za pár € môžete mať auto s poriadnym 6 valcovým motorom a pri troche snahy a šťastia budete mať tú česť povedať si, že vaše auto zvládlo 1 milión kilometrov.

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Za 799 € môžete mať auto, s ktorým pokoríte 1 milión kilomet...