Škoda Superb prvej generácie v dokonalom stave lacnejšia ako Fabia!

Škoda Superb je nesmierne populárnym autom, ktoré čaká na štvrtú generáciu. Na triedu rozmerného a pohodlného auta je to nesmierny úspech, nakoľko pred vyše 20-timi rokmi, kedy Superb na trh prichádzal by nikto nepovedal, že sa dočká toľkých budúcich generácií. Teraz tu máme kúsok z úplne prvej generácie v naozaj dokonalom stave.

Luxus aj po rokoch

Škoda Superb v prvom rade zaujala komfortom a priestorom pre cestujúcich na zadných sedadlách. Práve pre nich bol Superb zaujímavý, nakoľko pri dlhých presunoch bolo sedenie v inom, menšom aute nepohodlné. Navyše Superb odvážne začal konkurovať Passatu, ktorý bol v pozícií neohrozeného kráľa. Superbu sa však podaril husársky kúsok a našiel si dostatok priaznivcov. Na portáli mobile.de sa objavil jeden kúsok, ktorý je v naozaj prekvapivom stave.

Zdroj foto: mobile.de

Táto Škoda Superb prvej generácie pochádza z roku 2007, teda z konca produkcie. To je určite plus, nakoľko množstvo chýb už Škoda vychytala. 14 ročné auto má pod kapotou 1,8 litrový 4 valcový motor s výkonom rovných 150 koní, čo je aj dnes ešte postačujúce. Táto modrá Škoda Superb je vo verzií Exclusive, nechýba tu tak chróm, z výbavy potešia xenóny, tempomat, vyhrievané sedadlá, klimatizácia. Výbava, ktorá teda v dnešnej dobe už neohúri, avšak drvivej väčšine ľudí postačí. A plus sú tu opäť všetky benefity Superbu, ako priestor a pohodlie. Poteší hlavne skvelý stav, nakoľko nájazd je len 38 591 km, čo je na Superb totálne nič. Hlavne keďže Superb je autom, ktoré je stavané na desaťtisíce kilometrov ročne. O modrý Superb bolo navyše postarané ako v bavlnke, vždy bola servisovaná len v autorizovanom servise, naposledy pred necelými 2 000 kilometrami. Nuž a cena? 9 950 €, čo je vzhľadom na stav tohto auta naozaj fajn. A určite dokáže slúžiť ešte dlhé státisíce kilometrov.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Škoda Superb prvej generácie v dokonalom stave lacnejšia ako...