Zarába 650 000 € mesačne, vozí sa na 40 ročnom Fiate Panda!

Ak sa povie svetoznámy futbalista, každý si iste predstaví nagélovaného fešáka s luxusným autom a jachtou obklopeného samými supermodelkami. A iste, mnoho krát je takáto predstava správna, lenže sú aj futbalisti, ktorí si užívajú bežný život. Majú svoje rodiny, alebo 40 ročné auto. Presne tak, jedného si dnes predstavíme.

Milionár na šrote

Dnešná doba je zaujímavá v tom, že na starých a veľmi starých autách nejazdia len ľudia, ktorí si novšie nemôžu dovoliť. Majú ich aj ľudia, ktorí ich majú jednoducho radi, alebo vedia že nepotrebujú nič lepšie, prípadne berú takéto auto ako “imidžový doplnok”. Zaujímavým príkladom je aj slávny futbalista Arturo Vidal, ktorý si obľúbil naozaj nezvyčajné auto a pochválil sa ním aj na svojom Instagrame.

Zdroj foto: instagram.com

Arturo Vidal, meno, ktoré futbalovým fanušíkom netreba vôbec predstavovať. Hrával v kluboch ako Bayer Leverkusen, Juventus, v Bayerne, Barcelone a aktuálne pôsobí v Intere Miláno. Samé zvučné mená, veľkokluby snov. A z ríše snov je aj jeho plat, ktorý činí 7,8 milióna € ručne, čo robí po prepočte 650 000 € mesačne! A Arturo Vidal sa zamiloval do netypického auta, ktorým je Fiat Panda. A nie ten moderný Fiat Panda, ale úplne pôvodný. Ten, ktorý sa začal produkovať začiatkom 80-tych rokov, len minulý rok oslávil Fiat Panda krásne výročie okrúhlych 40 rokov od uvedenia na trh. Nevieme, z ktorého roku je tento Fiat Panda, avšak dá sa povedať, že ide o 40 ročné auto, keďže technika je z roku 1980. Arturo Vidal sa na Instagrape pochválil fotkou z cesty na tréning, ktorú absolvoval práve na Fiate Panda. Nuž, je otázkou, čo sa mu na tomto aute tak páči, je však obdivuhodné, že si ide svojou cestou a jazdí na aute, ktoré má naozaj rád.

Zdroj foto: instagram.com

Zdroj: instagram.com

Zdroj foto: instagram.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Zarába 650 000 € mesačne, vozí sa na 40 ročnom Fiate Panda!