Najluxusnejší autobus, drevo a zlato ako v hoteli!

Svet milionárov je na hony vzdialený od toho nášho, bežných smrteľníkov. Pokiaľ človek pri ceste na dovolenku hľadá ubytovanie s najlepším pomerom cena/výkon a dovolenku v karavane berie ako dobrodružstvo, nejaký milionár si rovno kúpi obytný luxusný autobus s komfortom kvalitného hotela. Tento stojí šialené peniaze, ale poskytuje aj šialený komfort.

Luxus a bezpečnosť v jednom

Spoločnosť Marathon Coach je jedným z najväčších producentov luxusne prerobených autobusov. O novinke informovala na svojom webe marathoncoach.com a my, bežní smrteľníci sa môžeme aspoň kochať. Najväčšou konkurenčnou výhodou spoločnosti je fakt, že svoje prestavby realizuje na základoch autobusov firmy Prevost. A to je veľká vec, nakoľko tieto autobusy disponujú celooceľovou konštrukciou až po strechu. A to má obrovský vplyv na bezpečnosť. Ostatné prestavby sú z bežných autobusov a pri nich sú bezpečnostné vlastnosti pri prípadnom náraze zboku na úrovni krabice od mlieka.

Zdroj foto: marathoncoach.com

Poďme ale do ultra luxusného interiéru. Všade je tu koža, rovnako aj nábytok zo skutočného dreva. Nachádza sa tu veľká sedačka spolu so sedením a jedálenským stolom. Kompletne zariadená kuchyňa, toaleta a kúpeľňa sú v takýchto autách štandardom, rozhodne však nie kúpeľňa s keramickou dlažbou a zlatými doplnkami. Do sféry luxusu sa radí aj vyhrievaná podlaha v kúpeľni, na wc či v obývačke. Obývacej izbe dominuje dvojica obrazoviek, hlavne tá rozmerná 50 palcová. Prekvapením je elektrický kozub, ktorý je zo zadnej strany sedadla vodiča. A tomu sa povie skutočný luxus!

Zdroj foto: marathoncoach.com

V spálni je komfortná manželská posteľ, celý obytný autobus disponuje aj takou lahôdkou, akou je bezpochyby hlasové ovládanie, ktorým manažujete teplotu aj osvetlenie. Šokujúca je aj cena, tá činí po prepočte takmer 2,2 milióna €. To je dôkaz, že cieľovka tohto autobusu chce niečo extra a to tento kúsok do bodky spĺňa.

Zdroj foto: marathoncoach.com

Zdroj foto: marathoncoach.com

Zdroj foto: marathoncoach.com

Zdroj foto: marathoncoach.com

Zdroj foto: marathoncoach.com

Zdroj: marathoncoach.com

Zdroj foto: marathoncoach.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najluxusnejší autobus, drevo a zlato ako v hoteli!