Zákazníci si opäť zvolia Autobazár roka

Minulý rok bol pre mnohé autobazáre a predajne áut veľmi náročný. Obmedzenia, ktoré priniesla pandémie, znamenali zmeny v poskytovaní služieb, pri prehliadkach áut, ako aj pri samotnom predaji.

Autobazáre sa však zvládli prispôsobiť a dokonca aj vylepšiť kvalitu svoju služieb pre zákazníkov. Aj preto portál Autobazar.EU opäť spúšťa už 7. ročník slovenskej ankety o AUTOBAZÁR ROKA, ktorá už niekoľko rokov pomáha motoristom vybrať tie najlepšie autobazáre na Slovensku. O hlasovanie je medzi motoristami stále väčší záujem. Kým v roku 2019 hlasovalo viac ako 15 000 ľudí, v roku 2020 už autobazáre hodnotili viac ako 23 000 ľudí. 

Dodržiavanie bezpečnostných noriem, poskytovanie kvalitných služieb a výber overených a tým pádom bezpečných vozidiel. To všetko si žiada spokojný zákazník nielen pri kúpe nového, ale aj jazdeného auta. Ak ste kupovali auto z autobazáru, zdieľajte svoju skúsenosť s predajcom. Pomôžete tak ostatným motoristom pri rozhodovaní o kúpe spoľahlivého jazdeného auta. My vaše hodnotenie navyše oceníme a zaradíme vás do súťaže o atraktívne ceny. Rozhodnite aj vy, ktorý z autobazárov na Slovensku je ten najlepší v práve prebiehajúcom siedmom ročníku súťaže AUTOBAZÁR ROKA 2021 

AR Roka 2021

Súťaž prebieha od 27. septembra do 14. januára 2022. Víťazi ankety spolu s výhercami vecných cien budú vyhlásení 31. januára 2022. 

Hlasovať je možné preklikom v detaile firemného inzerátu a priamo na stránke AUTOBAZÁR ROKA 2021, kde stačí zadať názov autobazáru a pridať hodnotenie. Každý, kto ohodnotí aspoň jeden autobazár, celkovo môžete až päť, je automaticky zaradený do žrebovania a môže získať atraktívne ceny. Preto neváhajte, pridajte svoje hodnotenie a dajte tak vedieť ostatným, ktorý autobazár je podľa vás na Slovensku najlepší. 

Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke AUTOBAZÁR ROKA 2021 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Zákazníci si opäť zvolia Autobazár roka