Vládny špeciál Chevrolet Suburban za 3,6 milióna dolárov

Za tento automobil pre vládne účely zaplatia v USA 3,6 milióna dolárov. Je to málo, veľa? Podstatné je, čo tento automobil ponúka. Vládny špeciál Chevrolet Suburban má čím zaujať.

Chevrolet Suburban poslúži pre účely americkej vlády viac ako dobre. Vývoj tohto automobilu stál obrovské peniaze. Sú jeho kvality rovnako hodnotné? Spoločnosť General Motors nepodcenila jediný detail. Výrobca sa necháva počuť, že kvalita vozidla je primeraná cene. Dokonca ide údajne o veľmi dobrú kúpu. Háčik je v tom, že vláde za 10 týchto špeciálne upravených modelov zaplatí šialených 36,4 milióna dolárov. Chevrolet Suburban v celkovej cene  Slušná cenovka, nezabúdaj však, že ide o vozidlo, ktoré je projektované na mieru pre potreby DSS, teda Diplomatic Security Service.

Jediná nevýhoda fešáka z USA? General Motors nikdy nezverejní konkrétne špecifikácie a parametre. Vozidlo taktiež využíva špeciálnu karosériu aj zavesenie kolies. Možno predpokladať, že ide o špeciálnu balistickú ochranu a dokonalé pancierovanie. Hmotnosť vozidla poskočila na extrémnu hodnotu. Bolo potrebné zvýšiť aj svetlú výšku a zabezpečiť tak mimoriadnu prechodnosť terénom. Aj napriek neznámym detailom je veľmi pravdepodobné, že sa pozeráš na vládnu objednávku, ktorú by si prial každý výrobca. Pekne tučná suma pristane na účte nielen spoločnosti General Motors. Aké vozidlo by si navrhol do úlohy vládneho špeciálu? Podeľ sa s nami o svoj typ v komentároch.Zdroj foto: gm.com

Zdroj: General Motors

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Vládny špeciál Chevrolet Suburban za 3,6 milióna dolárov