Škoda Superb takmer ako nová lacnejšia ako Fabia!

Kúpa auta je pre každého veľká vec. Niekto dá na auto celoživotné úspory no aj keď to nie je tento prípad, tak si každý musí dobre premyslieť, aké auto bude čo možno najlepšie spĺňať jeho požiadavky. A často krát je predmetom takejto dilemy voľba, či si kúpiť nové, alebo jazdené auto. Ak by ste si mali vybrať kompletne novú Fabiu v základe alebo starší Superb s minimálnym nájazdom, čo by ste si vybrali? Minimálne by bolo iste nad čím premýšľať.

Dobrý výkon, nájazd aj motor

Dnes sme svedkami trendu, kedy sú nové autá v každej generácií stále drahšie a drahšie. Týka sa to aj takej Fabie, auta, ktoré ešte prednedávnom v základe štartovalo hlboko pod hranicou 10 000 €. Dnes je to minulosť, najnovšia generácia Fabie začína až na 11 760 €, čo je citeľný nárast. Na portáli mobile.de sa objavilo za v podstate totožnú sumu auto, ktoré je z celkom inej kategórie.

Zdroj foto: mobile.de

Ide o Škodu Superb Combi, auto, ktoré je oproti Fabií niekde úplne inde ako komfortom, tak aj praktickými vlastnosťami. Obrovský kufor a pohodlie pre posádku ocení iste každý. Je tu aj veľmi slušná výbava a poteší aj overená klasika pod kapotou, 2 litrový dieslový motor TDI. S výkonom 170 koní si vystačí aj náročnejší motorista, pri každodennom používaní ocení aj nízke prevádzkové náklady a vysokú spoľahlivosť. Skvelý je aj stav tohto Superbu, na prvý pohľad by ste povedali že ide o naozaj nové auto. A to je pritom z roku 2010. Dôvod je jednoduchý, aj keď znie ako z nejakého vtipu, auto je po prvom majiteľovi, po dôchodcovi. Tu však nie je najmenší dôvod neveriť. S nájazdom len 43 500 km ide technicky naozaj o prakticky nové auto, ktoré bude zaručene slúžiť ešte dlhé roky. A najlepšia je na ňom cena, tá činí len 11 750 €, čo je v podstate na úrovni najzákladnejšej Fabie.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Škoda Superb takmer ako nová lacnejšia ako Fabia!