Ferrari z Ruska vs. skutočné Ferrari

Pri pohľade na tieto 2 vozidlá ti možno nenapadne, že skutočným "koňom" sa pýši iba jeden zúčastnený automobil. Ktoré Ferrari je skutočné?

Keď sa pozeráme na lacné repliky, väčšinou tento pohľad vedie k obdivu originálneho automobilu. Dokonalé vypracovanie je výsadou tých najlepších a ušetrenie na čomkoľvek sa rýchlo odrazí na výslednom efekte a vlastnostiach. Vždy, keď sa podarí priblížiť originálnemu stroju, je dôvod na úspech. V tomto prípade sa zaujať napodobeninou rozhodne podarilo. Posúď sám.

Ferrari, Lamborghini, Bugatti. Napodobniť sa ich pokúsi len skutočný blázon alebo odvážny a šikovný úpravca. Niekedy ide o prerábku výsostne vzhľadu automobilu, vtedy isté odpustenie detailov je na mieste. V prípade, že však snaha o vytvorenie repliky siaha aj do útrob automobilu, možno hovoriť o diabolskom pláne.

Tento „amatér“ vytvoril automobil, ktorý skutočne budí dojem drahého športového automobilu. Reálne náklady však predstavujú len zlomok ceny originálu. Práve v tom vidí väčšina odvážnych úpravcov zmysel. Pozrime sa ako sa to podarilo alebo aj nepodarilo.

Ruskí tvorcovia si na mušku vzali Ferrari 458 Italia a vytvorili napodobeninu postavenú na základe Porsche Boxter. Táto premena je lacná, čo sa týka zdrojov len finančne. Do tohto projektu investovali celkom 2 roky práce. Autor videa, Ilja Strekal, k tomu, aby toho nebolo málo, prehovoril reálneho majiteľa Ferrari 458 Italia, aby sme mali dnes jedinečnú šancu oba skvosty vedľa seba porovnať. Ako sa ti replika páči? Podeľ sa s nami v komentároch pod videom.

Zdroj: Ilja Strekal@Youtube, Carscoops

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ferrari z Ruska vs. skutočné Ferrari