Takto bude vyzerať nové BMW 3!

BMW 3 je najobľúbenejším modelom z portfólia nemeckej automobilky. Dôvody sú pochopiteľné, kompaktý sedan je dlhodobo považovaný za jedno z dizajnovo najviac podarených áut, je navyše praktické, podľa motorizácie vie byť aj úsporné a ak nepotrebujete nové auto, jazdenky sa dajú nájsť aj za slušné peniaze. Navyše jazdné vlastnosti sú vždy to najlepšie v danej triede. Aktuálne sa objavila prvá fotografia toho, ako môže vyzerať budúca generácia BMW 3.

Čistejší dizajn?

Aktuálna generácia BMW 3 tu s nami ešte nie je vôbec dlho, len 3 roky. Nastupujúca je však v pláne pre rok 2022 a už dnes sa začínajú objavovať prvé informácie o tej nasledujúcej. Na portáli bmwblog.com sa objavili informácie spolu s prvou fotkou nového BMW 3.

Zdroj foto: instagram.com

Aktuálna generácia pri mnohých vzbudila vlnu diskusií. Dôvodom bol hlavne dizajn prednej masky. Pomerne komplikovaný a členitý predok auta sa niekomu veľmi páčil, inému zas vôbec. Pre niekoho šlo o akýsi odkaz na generáciu E46, ktorej predné svetlá boli taktiež pomerne členité, pre ďalších to bol problém a daný výčnelok bol doslova tŕňom v oku. Budúca generácia bude mať podľa uniknutej fotografie predné svetlomety jednoduchšie, dizajn je tak o čosi viac čistý. Zmenou prešla aj celá predná maska, predný otvor je omnoho väčší, bočné sú zas výrazne menšie. Predný nárazník je pravdepodobne z dielne M Performance, dá sa to predpokladať aj vďaka spojleru, ktorý je zreteľný na zadných dverách, späťáky sú tiež tvarované agresívnejšie a športovejšie. Nič viac nevieme, ani to, či sa naozaj pozeráme na BMW 3 budúcej generácie, no je to pomerne vysoko pravdepodobné. Uvidíme na jar 2022, kedy by sme sa mali dočkať oficiálneho predstavenia.

Zdroj: bmwblog.com

Zdroj foto: instagram.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Takto bude vyzerať nové BMW 3!