Muž sa chce nechať pochovať v tomto aute!

Milionári sú väčšinou pomerne výstrední ľudia. Bez ohľadu na to, či si svoje peniaze zarobili poctivou a tvrdou drinou, alebo sa k nim dostali nejako inak. Takmer každý z nich má nejakú úchylku, čosi, vďaka čomu sa odlišuje od zvyšku populácie. Niekto chce letieť do vesmíru, ďalší má súkromnú jachtu a nájde sa aj niekto, kto chce byť pochovaný v aute. A nie v hocakom.

Za volantom až na večnosť

Niekto miluje autá tak, že o ňom známi tvrdia, že za volantom aj umrie. Nuž a niekto je nimi posadnutý až tak, že za volantom bude celú večnosť. O jednom takomto pánovi informoval portál dailymail.co.uk. Milionár menom Philip Allen sa rozhodol dať svoju lásku k autám patrične najavo. Je veľmi prezieravý a už teraz myslí aj na budúcnosť. Vlastne aj na večnosť. Rozhodol sa, že ho pochovajú v jeho obľúbenom aute.

Zdroj foto: dailymail.co.uk

Nejde len o auto, zoznam vecí na poslednú cestu austrálskeho milionára je zaujímavejší. V prvom rade si želá nechať svoje telo mumifikovať. Chce byť oblečený v obleku a topánkach z krokodýlej kože. Nuž a v aute bude mať tiež frajerskú pózičku, jednou rukou bude držať volant a v druhej bude mať obľúbenú cigaru. Nuž a auto? Ide o Morgan Aeromax, skutočne exkluzívne autíčko. Na svete vzniklo totiž len 100 kusov, exkluzívny športiak s dreveným rámom bol naozaj jedinečným kúskom. 380 koní pod kapotou zabezpečilo skvelé dynamické parametre, 100 km/h nebolo problémom za menej ako 5 sekúnd a ručička tachometra sa zastavila až na hodnote 257 km/h. Problémom bolo takéto auto kúpiť. Austrálsky milionár sa k nemu nedostal a kúpil ho už ako používaný. Dostal sa k nemu od mimoriadne zaujímavého človeka, predošlým majiteľom bol jeden z najznámejších motoristických moderátorov na svete, Richard Hammond. To je opäť bod navyše k už tak exkluzívnemu autu. O Austrálskeho milionára bude postarané, čo však auto? Aby sa aj ono cítilo v hrobe ako doma, bude uložené v špeciálnom hermeticky uzavretom kontajneri na podstavcoch, aby sa mu nesfúkli pneumatiky. Asi pre prípad, ak by milionár vstal z mŕtvych, nech sa má ako odviezť. Čo taká sranda bude stáť? Morgan Aeromax vyšiel majiteľa na v prepočte 165 000 €, pohreb a veci okolo neho 47 000 €. Spolu tak 212 000 € a to rozhodne nie je málo. Na druhej strane, ak si dotyčný myslí, že mu to zabezpečí spokojnosť až na veky večné, nejde o hroznú cenu.

Zdroj foto: dailymail.co.uk

Zdroj foto: dailymail.co.uk

Zdroj: dailymail.co.uk

Zdroj foto: dailymail.co.uk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Muž sa chce nechať pochovať v tomto aute!