Predal auto, potom s ním havaroval!

Predaj auta je dnes celkom bežná vec. Autá sa predávajú a kupujú každý deň. Lenže občas ide o skutočné klenoty. Staré autá naberajú rýchlo na cene, ich milovníkov s aktuálnou retro vlnou len pribudlo. Občas sa ale predaj nepodarí presne podľa predstáv.

Predám a potom havarujem

Na internete sa na predaj objavujú rôzne zaujímavé kúsky. Taká Honda Integra Type-R kedysi patrila medzi vcelku rozšírené autá, postupom času sa však stala z tejto Hondy hotová rarita. Portál carscoops.com informoval o kúsku, ktorý postihol nazaj zvláštny a nemilý osud. Majiteľ jednej Hondy Integra sa rozhodol pre jej predaj. Kúsok z roku 1998 má pod kapotou 1,8 litrový 4 valcový motor s výkonom 200 koní, čo je aj na dnešnú dobu zaujímavé číslo. Veľmi dobrý je aj stav, auto má za sebou len 137 000 km čo je na 23 rokov naozaj minimum. O túto Hondu Integra bolo okrem toho dobre starané, pravidelný servis bol samozrejmosťou.

Zdroj foto: carscoops.com

Za koľko sa majiteľ rozhodol toto auto predať? Vypýtal si za neho po prepočte 43 000 €. To je pomerne dosť, pre majiteľa tak šlo o skvelý obchod. Po tom, ako auto prostredníctvom aukčného portálu predal sa rozhodol pre ešte jeden krok. So svojou Hondou sa previezť naposledy. Čin pomerne jednoduchý, iste mal s autom mnoho pekných spomienok a zážitkov. Lenže kruto sa mu to vypomstilo. To, že dával na auto roky pozor napokon nič neznamenalo. Na poslednej rozlúčkovej jazde mal totiž nehodu. A pomerne vážnu, auto zdemoloval dosť na to, aby ho oprava vyšla na nemalé tisíce. Logicky tak kupec od nákupu dal ruky preč. Majiteľ mu musel peniaze vrátiť a tak nemá peniaze a ostalo mu len nabúrané auto, ktorého oprava nebude lacná. A po takejto nehode ho za pôvodnú sumu už iste nepredá. Je to možno poučenie pre ostatných, ak už auto alebo čokoľvek iné predáte, už to nepoužívajte a považujte to za majetok niekoho iného.

Zdroj foto: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Zdroj: carscoops.com

Zdroj foto: carscoops.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Predal auto, potom s ním havaroval!