Zdolať hranicu 1 milión km? Toto je najlacnejšia cesta!

Extrémna výdrž áut je v súčasnosti už minulosťou. Autá sú žiaľ považované takmer za spotrebný materiál. Doby, kedy šlo auto preč až vtedy, keď sa neopraviteľne pokazilo alebo nabúralo sú dávno preč. Doba operatívnych leasingov a nájazdov pár desiatok tisícok kilometrov dnes už rekordným nájazdom nepraje. Ak sa aj nejaký kúsok objaví, ide o takmer dinosaura. Toto BMW 5 je dôkazom, že métu 1 milión najazdených km môžete dosiahnuť pomerne jednoducho.

1 000 000 km bez problémov

Najazdiť 1 000 000 km s 1 autom je pre mnohých čosi nepredstaviteľné. Tomu sa povie vernosť. Pokiaľ je ale čosi podobné mimo vášho chápania, existuje jednoduchší spôsob ako sa dostať s autom cez hranicu 1 milióna kilometrov. Stačí si kúpiť auto, ktoré je kúsoček pred touto hranicou. Takýto kúsok je však často tesne pred rozpadnutím. Na portáli marktplaats.nl sa objavilo BMW 5 v stave, vďaka ktorému by prekonanie tejto hranice nemalo byť problémom.

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Ide o BMW 5 z roku 2000, typ 530d. Znamená to, že pod kapotou drieme poriadny 3 litrový 6 valcový diesel s výkonom 184 koní. Je to motor, ktorý dokáže byť zábavný dodnes, navyše ide o jeden z najspoľahlivejších motorov v BMW 5 vôbec. Toto auto má za sebou naozaj extrémnu porciu kilometrov, za 21 rokov života absolvovalo neskutočných 889 658 km. To znamená, že mu stačí len čosi vyše 100 000 km k tomu, aby BMW prekonalo bájnu hranicu 1 000 000 najazdených kilometrov. Navyše sa o neho majiteľ staral naozaj dobre, samozrejmosťou bola pravidelná výmena oleja a servisné prehliadky. V aute je aj množstvo nových dielov, je po servise, takže poslúžiť by ešte mohlo. Vadou je korózia, hlavne predná kapota je na tom kvôli hrdzi fakt tragicky. Najlepšia je na celej ponuke ale cena, len 1 299 €. Za tú cenu získate auto, ktorému chýba len kúsok ku prekonaniu hranice 1 milióna kilometrov.

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj: marktplaats.nl

Zdroj foto: marktplaats.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Zdolať hranicu 1 milión km? Toto je najlacnejšia cesta!