Najrýchlejší karavan sveta - chuťovka z Opelu Kadett GSi

Karavan. Automobil , ktorý vznikne preto, aby pasažierov odviezol a súčasne ubytoval. Ideálne s osobným majetkom a batožinou. Toto zvládnu mnohé vozidlá. Zaujať však pozornosť niečím skutočne výnimočným?

To je ťažká úloha a pošťastí sa to len pár karavanom. Čím je výnimočný tento zvláštny dom na kolesách, ktorý spája rýchlosť a karavan?

Pri výbere obytného automobilu berieme do úvahy 2 možnosti. Obytný príves, ktorý je možné zapojiť k automobilu alebo obytný automobil ako celok. Ktorá možnosť je tá lepšia? Žiadna. Ktorá je tá rýchlejšia? V tomto prípade prvá možnosť.

Najväčšou výhodou prívesu je fakt, že po príchode na miesto určenia, je možné príves odpojiť a mať k dispozícii osobný automobil so zaujímavejšími parametrami. Využiť ako obytný automobil napríklad prestavaný autobus alebo kamión, taktiež nemusí byť zlý nápad. Možností je viacero a záleží od tvojich požiadaviek a možností, ktorý spôsob ubytovania na kolesách si vyberieš.

 Ak chceš ťažiť z výhod oboch možností, sústreď sa na nasledujúce riadky. Tento zvláštny objav z internetového predaja sa volá Heku Car Camp. Narodil sa v 80. rokoch.  Netradičné riešenie nemožno považovať za jedno ani druhé, skôr je to fúzia oboch možností.

Ak chceš cestovať skutočne pohodlne, mimoriadne vhod padne na mieru vyrobený príves. Ten v prípade potreby vieš odpojiť a vozidlo používať samostatne. Existuje lepší kompromis? Nečakanou vlastnosťou tohto comba je rýchlosť. Tú by si u tejto kombinácie zrejme nečakal.

Ti, ktorí vlastnia Heku Car Camp, potvrdili, že príves nijak extra neuberá Opelu Kadett GSi rýchlosť. Vďaka tomu sa asi pozeráme na najrýchlejší karavan všetkých čias. „Nezahučí“ na trhu, pretože zvláda pohyb v premávke, je homologovaný a registrovaný pre využitie na cestách.

Populárny hot hatch čias minulých, Opel Kadett GSi, ponúka vďaka dvojlitru výkon 150 koní a dosahuje rýchlosť až 220 km/ h. Odpojiť príves trvá majiteľovi menej ako 10 minút. Cena tohto unikátu? Na trhu nenájdeš lepšiu voľbu ako túto raritu za 11 000 eur! Ako hodnotíš cenu a vlastnosti? Podeľ sa s nami o svoj názor.

Zdroj foto: marktplaats.nl

Zdroj: marktplaats.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najrýchlejší karavan sveta - chuťovka z Opelu Kadett GSi