Ukrajinská kópia Bugatti za 16 650 €!

Bugatti je vo svete automobilov pojem. Niet sa ani čomu diviť, taliansky výrobca si meno buduje dlhodobo a navyše aj pre tých najbohatších ľudí je to stále raritka. Je pochopiteľné, že istú skupinu ľudí priťahujú hlavne veci, ktoré rozhodne nie sú obvyklé. A Bugatti to spĺňa dokonale!

Bugatti za cenu bežného auta?

Bugatti nie je autom, ktoré by si mohli dovoliť aj milionári. Pokukujú po ňom skôr miliardári. Svojou cenou je v podstate vrcholom toho najlepšieho a aj najdrahšieho na trhu. Bežný človek môže považovať za šťastie, ak takéto auto vôbec aspoň raz za život uzrie na vlastné oči. No sú medzi nami ľudia, ktorí sa s osudom zmieriť nechcú a svoje Buggati mať v garáži túžia tak veľmi, že sa ho rozhodnú vyrobiť si. To je príklad aj tohto kúsku, ktorý sa objavil v jednom ukrajinskom autobazári, ktorý auto svetu ukázal na svojom Instagrame avtobazar_ukraina_.

Zdroj foto: instagram.com

O čo ide? Nuž, na prvý pohľad je zrejmé, že toto má byť Bugatti. To, že ide o originál by si však mohol myslieť len človek, ktorý nikdy originálne Bugatti nevidel. Črty sú jasné, avšak toto dielo úplne profesionálne nepôsobí. Hlavne sa to týka technického základu. Tým je Hyundai Coupe z roku 2008, čo bolo na svoju dobu celkom fajn auto so športovým nádychom, no jeho 140 koní rozhodne nestačí na ohúrenie. Ani dvojlitrový štvorvalec neznie práve tak, ako keby to bol sériový motor z Bugatti Veyron. Ponaštartovaní jednoducho každý optimista musí uznať, že by bolo asi lepšie mať iné auto, ako takúto bizarnosť. Iste, jeho tvorcom patrí všetka česť, predsa len zhotovenie si iste vyžiadalo stovky hodín a hromadu nadšenia, no bežného človeka toto auto nemá príliš ako osloviť. Nuž a cena? Po prepočte sa jedná o 16 650 €, čo je čiastka, za ktorú si viete kúpiť omnoho atraktívnejšie a aj výkonnejšie auto. Len pre zaujímavosť, ak by ste chceli Hyundai Coupé, ktorým toto “Bugatti” vlastne je, stačí vám tak 4 - 5 000 €. Poriadny rozdiel, čo poviete?

Zdroj foto: instagram.com

Zdroj foto: instagram.com

Zdroj: instagram.com

Zdroj foto: instagram.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ukrajinská kópia Bugatti za 16 650 €!