Takto by mohla vyzerať nová Fabia Combi!

Nová Škoda Fabia štvrtej generácie je už vonku, je však faktom, že populárna verzia karosérie kombi dorazí až neskôr. Iste, človek nie je veštcom, no vzhľadom na to že už poznáme podobu krátkej Fabie, kombík si vie každý dosť dobre domyslieť. O pár rokov sa môžeme tešiť na niečo takéto.

Ešte 2 roky

Štandardom je, že ak automobilka uvedie nový model, buď von pustí rovno všetky karosárske verzie, alebo majú mierne omeškanie. Nie však v horizonte niekoľkých rokov. Pri Fabií to tak ale bude. Ilustrátor Theo Chin sa odhodlal vytvoriť vzualizáciu, ako by Fabia Combi mohla vyzerať. Zverejnil ju na svojom Instagrame theottle.

Zdroj foto: instagram.com

Rôzne vizualizácie budúcich modelov sú len predstavami ich tvorcov. Niekedy sa do reality trafia viac, inokedy menej. V tomto prípade bude vizualizácia pravdepodobne s realitou korešpondovať v naozaj značnej miere, nakoľko podobu krátkej Fabie už poznáme. Pozrieť si tak môžete podobu, ktorá bude pravdepodobne takmer na 100 % totožná s realitou. Fabia Combi však príde až v roku 2023, teda 2 roky po uvedení krátkej verzie. To je poriadne dlhá doba, dokedy si budú musieť záujemcovia o kompaktné kombi vystačiť s aktuálnou treťou generáciou. Tá sa má vyrábať až do konca roku 2022. Nuž a v čom sa bude líšiť? Technicky bude v zásade totožná s krátkou verziou, pri nej však už vieme, že priestorovo narástla a pocitovo mieri do vyššej triedy. To by sa mohlo prejaviť aj v oblasti batožinového priestoru, ktorý by mal z aktuálnych 505 litrov významnejšie narásť. Uvidíme, ako to bude o 2 roky, dovtedy pretečie ešte poriadne veľa vody a my si budeme musieť vystačiť s aktuálnou generáciou.

Zdroj foto: instagram.com

Zdroj: instagram.com

Zdroj foto: instagram.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Takto by mohla vyzerať nová Fabia Combi!