Panské huncútstvo milionárov: hrdzavé auto na predaj!

Ak kupujete ojazdené auto, hrdzavé časti sú obvykle najväčším strašiakom. Niet divu, skorodované časti karosérie nielen zle vyzerajú, ale znamenajú že vplyvom počasia vaše auto hrdza možno celé “zožerie”. To, čo bežný smrteľník vníma ako problém však môže brať roztopašný milionár za niečo fantastické, čo musí mať. Napríklad hrdzavé auto.

Podivné chúťky

Iste, každý sme iný a nech vás čokoľvek na svete napadne, je dosť pravdepodobné že to už napadlo niekomu pred vami. Preto požiadavka na hrdzavé auto je síce zvláštna, no dá sa pochopiť, že niekto takéto auto naozaj chcel. Lenže spoločnosť Niels van Roij Design mala takýchto požiadaviek viacero, až toľko, že sa rozhodla upraviť Land Rover Defender a poslať ho do malosériovej výroby. O takejto bizarnosti informoval portál newsbinding.com.

Zdroj foto: newsbindig.com

Ako sme spomínali, základným kameňom je Land Rover Defender, ktorý je primárne pracantom a dobrodruhom, no v posledných rokoch ho vyhľadáva hlavne klientela hľadajúca mohutné auto, ktoré im dáva pocit prestíže. Firma Niels van Roij Designa sa zamerala na decentné a luxusné pojatie idei auta s hrdzou. Pochopiteľne tak ňou nie je obdarený celý Defender, len niekoľko vkusných komponentov. A nie je to žiadna fólia, žiadna napodobenina ani nič podobné. Tieto dielce sú naozaj hrdzavé! Aby sa ale nešírila a nepoškodzovala samotné auto, je na komponentoch nanesená špeciálna ochranná vrstva, ktorá má vydržať až 20 rokov. Nuž, treba uznať že to nevyzerá zle, ide však o ďalší dôkaz toho, aký pestrý môže svet áut byť. No a cena? Tá je neznáma a firma ju dáva k dispozícií len vážnym záujemcom, za cenu hrdzavého plechu zo zberných sutovín však tohto Defendera rozhodne nekúpite.

Zdroj foto: newsbindig.com

Zdroj foto: newsbindig.com

Zdroj: newsbindig.com

Zdroj foto: newsbindig.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Panské huncútstvo milionárov: hrdzavé auto na predaj!