24 ročné nejazdené BMW predal po 4 rokoch!

Svet automobilov je nesmierne pestrý. Pre niekoho sú autá len predmetmi dennej spotreby, klasický užitočný pomocník. No a pre niekoho je auto symbolom slobody, vášne a zberateľským predmetom. Hlavne autá, ktoré sú unikátne, prípadne v dnešnej dobe už nie celkom bežné. Tak ako toto BMW 7, ktoré sa predávalo predlhé 4 roky!

Auto v bubline?

Toto BMW 7 z roku 1997 je dnes naozaj ako zjav z iného sveta. Informoval o ňom portál komfort-trans.pl. Unikátny kúsok si niekto kúpil ako skutočnú investíciu. Zakonzervoval ho tak, ako sa nevidí ani v žiadnom múzeu. Auto bolo hermeticky uzavreté v priehľadnej bubline, ktorá ho chránila pred nerpiaznivými vplyvmi. Iste, má za sebou 262 km, takže bývalý majiteľ ho občas prevetral, no na 24 ročné auto je to nič. Vďaka mechanickej ochrane, ktorú autu priehľadná bublina poskytovala je auto v stave ako nové. Lak bez akéhokoľvek škrabanca, nenájdete tu dokonca ani prach. V interiéri je údajne stále cítiť vôňu novoty. Boblina bola navyše klimatizovaná a vďaka stabilnej teplote tak pôsobili na neho nepriaznivé vplyvy minimálne.

Zdroj foto: komfort-trans.pl

Čo sa týka pohonu, toto BMW 740 iA má pod kapotou poriadny 4,4 litrový 8 valcový motor. Po naštartovaní sa za vami tak zaručene otočí naozaj každý. Takéto motory sa dnes už skrátka nevyrábajú. Čo sa týka výkonu, 286 koní je aj dnes viac než dosť, na svoju dobu to bola úplná špička. Maximálka 250 km/h a zrýchlenie na 100 km/h za 7 sekúnd je na veľký koráb ako BMW 7 aj dnes viac než slušná hodnota. Zaujímavosťou je však to, ako dlho sa toto BMW predávalo. Dlhé 4 roky! Je to spôsobené práve tým, že majiteľ ho kupoval s investičným zámerom. Neuspokojil sa tak len s niečím. Uspokojila ho až posledná ponuka, ktorá činila 140 000 €! Nuž, pre kupcu je to naozajstný klenot, jeho cena je však extrémne vysoká. Muselo ísť o skutočného nadšenca a vášnivého zberateľa.

Zdroj foto: komfort-trans.pl

Zdroj foto: komfort-trans.pl

Zdroj foto: komfort-trans.pl

Zdroj: komfort-trans.pl

Zdroj foto: komfort-trans.pl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 24 ročné nejazdené BMW predal po 4 rokoch!