Najlacnejšie nové elektrické Audi je... kolobežka!

Doba elektromobilov dnes dohnala v podstate už každú automobilku. Výnimkou nie sú ani prémiové automobilky. Postupne aj ony zistili, že bez atraktívnych elektromobilov v portfóliu nezasiahnu všetky potreby súčasných klientov. Problémom elektromobilov je však často relatívne nízky nájazd a vysoká cena. Oba problémy rieši novinka od Audi, ktorá však nie je tak celkom autom.

Prakticky a prémiovo

Audi prináša elektrický dopravný prostriedok, ktorý síce každý nevyužije, no niekomu život veľmi uľahčí. Ide o Audi eScooter, presne tak, jedná sa o kolobežnu. Informácie o nej priniesla automibilka na svojom webe audi.com. O čo sa jedná? O klasickú elektrickú kolobežku, avšak z dielne Audi. Pre niekoho môže byť otázkou prestíže, pre iného bude praktickým spoločníkom do mesta. Predstavte si, že zaparkujete auto kdesi na okraji mesta, kde nemusíte riešiť problémy s parkovaním. Z kufra vyberiete elektrickú kolobežku, s ktorou sa elegantne prepletiete zápchami a v práci budete ešte skôr, ako keby ste dlhé minúty sedeli za volantom na semafore či v kolóne. Ak sa vám takáto myšlienka pozdáva, Audi eScooter môže byť riešením.

Zdroj foto: hibridoselectricos.com

Audi je prémiovou automobilkou a toho sa chce držať aj pri svojej elektrickej kolobežke. Aj preto v nej drieme elektromotor renomovanej spoločnosti Segway. Nosnosť 100 kg bude mnohým postačovať, poteší schopnosť prekonať kopce so sklonom až 20%. Maximálka 20 km/h a dojazd 65 km taktiež potešia, kolobežka sa nabije za 6 hodín. Ideálny čas na dobíjanie cez noc, prípadne v práci. Problémom nie je ani prevádzka v daždi. Nuž a cena? Tá je o čosi vyššia, ako je obvyklé no pamätajte, stále ide o Audi. Za samotnú kolobežku zaplatíte 850 €, ak by ste chceli aj Audi prilbu prichystajte si ďalších 90 €, 36 € za batoh a 69 € za tašku na kolobežku. Nuž, nie je to nič lacné, čo by ste ale čakali od Audi?

Zdroj foto: hibridoselectricos.com

Zdroj foto: hibridoselectricos.com

Zdroj: audi.com

Zdroj foto: hibridoselectricos.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najlacnejšie nové elektrické Audi je... kolobežka!