Mercedes upravil vizáž modelu CLS, ale len decentne

Mercedes triedy CLS prešiel inováciou v strede životného cyklu. To znamená, že má niekoľko noviniek a tiež to znamená, že toto je asi finálne štádium modelu, keďže do budúcnosti s ním automobilka nejako neráta. Veď má AMG GT. Takže v tejto fáze bude ešte najmenej tri roky.

Nová verzia športovo ladeného sedanu, či skôr štvordverového kupé stále pôsobí ľahko. Má však trochu zmenenú prednú časť. Nová je trorozmerná maska chladiča s malými hviezdami, ako majú iné nové modely automobilky. Ale hlavne sa zmenil AMG balík, ktorý má nový nárazník s výraznejšou spodnou lištou.

Foto: Mercedes-Benz

Nové sú aj zadné prvky imitujúce koncovky výfukov, ktoré dostali lichobežníkový tvar. Medzi nimi je aj difúzor, teda to, čo ho má minimálne pripomínať. Novinkou v ponuke je veľmi pekná modrá metalíza Starling. A zmenami prešli aj zliationové disky s piatimi lúčmi pre 19-palcové kúsky a dvadsaťpalcové so sivým povrchom, alebo s čiernym lesklým lakovaním.


Foto: Mercedes-Benz

Vnútri bude najväčšou zmenou použitie nového volantu s kapacitnými senzormi a dotykovými plochami ako má inovované Éčko a nové eSko. V ponuke bude aj rozšírený drevený obklad s drevenými panelmi s otvorenými pórmi. A ponuku čalúnenia obohatí kombinácia sivej Neva so sivou Magma a tiež hnedá Sienna s čiernou.


Foto: Mercedes-Benz

Čo sa týka motorov, tak tam to bude naozaj jednoduché, CLS dostane také motory ako má aj Trieda E. To znamená, že väčšina z agregátov bude mať mild-hybridné ústrojenstvo.


Foto: Mercedes-Benz

Zdroj: Autobazar.sk
Zdroj foto: Mercedes-Benz

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mercedes upravil vizáž modelu CLS, ale len decentne