Za rok mu ukradli 4 vzácne autá!

Každý z nás mal alebo má svoje vysnívané auto. Nie každému je však dopriate si tento sen aj splniť. Autá snov sú totiž často krát výrazne drahšie, ako bežné autá. Preto si ich môže dovoliť len mimoriadne úspešný a bohatý človek. Napríklad herec. Závisť je však zlá a nájde sa všade, preto vám ukážeme, že dnes je možné ukradnúť jednému hercovi dokonca 4 vzácne autá v priebehu 1 roka!

Milovník áut ako sa patrí!

Film Need for Speed pozná každý milovník rýchlych kolies. Nielen film, ale aj hernú sériu. O kvalitách filmu by sa dalo polemizovať, v každom prípade je v ňom však hromada zaujímavých áut, o ktorých môže bežný smrteľník jedine snívať. Jednu z úloh si zahral aj Dominic Cooper, ktorý si zahral skôr zápornú úlohu. O jeho obrovskej smole však informoval portál thesun.co.uk.

Zdroj foto: dailymail.co.uk

Cooper bol už odmalička milovníkom áut, ako sa patrí. Jeho destkú izbu zdobila hromada modelov áut, najväčšie zastúpenie malo magické Ferrari. Značka, ktorá pôsobí ako magnet snáď na každého. Sám hovorí, že radšej sa hral s autíčkami, akoby mal ísť von na bicykel. Jeho láska k autám postupne rástla a čerešničkou na torte bola práve rola vo filme zasvätenom rýchlym strojom. Práve film bol spúšťačom toho, aby sa z herca stal zberateľ zaujímavých a hodnotých áut.

Zdroj foto: dailymail.co.uk

Svoju zbierku si začal budovať postupne. Nemá v nej miliónové klenoty, ale každý kúsok je naozaj zaujímavý. Bohužiaľ sa asi stal tŕňom v oku niekoho veľmi zákerného, nakoľko mu za 1 rok zmizli až 4 kúsky! Boli to Austin-Healey Sprite, Jaguar F-Type Cabrio, Range Rover a hlavne Ferrari Dino 308 GT4, 33 ročný unikát. Šlo o jeho obľúbený kúsok, dôkaz toho, že detský sen sa vždy môže stať realitou. Navyše si tento kúsok Cooper užíval len 2 roky, keď ho kúpil za 96 000 €. Automobilový nadšenec je naozaj zdrvený, niet sa čomu čudovať. Aby toho nebolo málo, po tejto skúsenosti sa začína obávať aj o svoju bezpečnosť. Prísť o 4 autá za 1 rok nie je len tak. Zaujímavé však je, že krádeži 2 áut sa dalo prdísť, alebo sa ich krádež dala aspoň poriadne skomplikovať. Jaguar aj Range Rover totiž ukradli vďaka dekódovaniu signálu z elektronického kľúča a auto naštartovali bezkľúčovo. Nuž, takýto kľučik je fajn mať doma uložený kdesi v kovovej krabičke a nie pri vstupných dverách, obzvlášť ak máte auto vzácnejšie, ako je bežné.

Zdroj foto: dailymail.co.uk

Zdroj: thesun.co.uk

Zdroj foto: dailymail.co.uk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Za rok mu ukradli 4 vzácne autá!