Fail pri burnoute - Mercedes AMG C63 v plameňoch

Vodiči sú rôzni. Niektorí majú viac rozumu, iní menej. Jedno majú spoločné, pre trochu "slávy" sú ochotní obetovať viac ako si vedia pripustiť. Dôkazom je nasledujúci fail muža z Austrálie. Svoju 4-kolesovú pýchu zničil kvôli hlúpemu predvádzaniu sa pred hŕstkou divákov.

Majiteľ tohto úplne nového Mercedesu AMG C63 si nemohol pomôcť a pokúsil sa predviesť  v obľúbenej disciplíne. Že sa machrovať nevypláca? O tom by mohol hovoriť. Stane sa tak zrejme až vtedy, keď oželie škodu, ktorú svojmu luxusnému automobilu spôsobil.

Podľa austrálskeho magazínu 7NEWS nešlo o nijak výnimočnú situáciu. Tu však utešujúce slová nepomôžu. Na tento omyl asi len tak ľahko nezabudne. Ešte kurióznejší je spôsob, akým automobil získal. Výkonný Mercedes AMG údajne len nedávno vyhral v súťaži.

Celá udalosť sa odohrala pri príležitosti svadby. Hostia, ktorí prišli na austrálsku svadbu v Sydney sa začali zhromažďovať vonku pred budovou. Pôvodne zamýšľané predstavenie s ostrým AMG C63 dopadlo podľa najhoršieho možného scenára. Ani po niekoľkých pokusoch sa nepodarilo dostať pneumatiky do želanej polohy. V zápätí už z luxusného kupé šľahajú plamene a je vidno oheň.

Majiteľ tejto drahej mašiny bol Jean-Pierre Mouawad. S najväčšou pravdepodobnosťou vôbec nevedel, že je počas pokusov zapnutá kontrola trakcie. Alebo proste nevedel ako na to. V momente, keď mu poradili, aby vypol kontrolu trakcie, urobil osudovú chybu. Rozhodol sa pre ďalší pokus o „burnout.“

Zábery vo vnútri ukazujú roztavený interiér a naznačujú najhorší možný finálny verdikt. Požiar zrejme spôsobila prevodová kvapaliny, ktorá sa zapálila. Akonáhle majiteľ označil tento fakt za príčinu, Mercedes ho informoval, že k týmto udalostiam dôjde iba v extrémnych situáciách a akékoľvek pochybnosti o vlastnom zavinení zhrnul zo stola. Odvážil by si sa skúšať niečo podobné s AMG-čkom rad C63, aj v prípade, že by si ho dostal úplne zadarmo? Po tomto videu zrejme nie. Ako to dopadlo? Sleduj video na konci článku.

Mercedes AMG C63 burnout

Zdroj foto: youtube.com/7NEWS Australia

Zdroj: reddit.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Fail pri burnoute - Mercedes AMG C63 v plameňoch