Brutálny tuning Dacie Duster za skvelú cenu!

Tuning je dodnes populárna forma úprav automobilov. Vrchol zažila pred pár rokmi, kedy sa podomácky upravovalo všetko. Favoritky či 120-tky v žiarivých neónových farbách vylepšené drahými komponentmi, ale aj lacnými kusmi bakelitu. Tuning chcel skrátka každý. Dnes sú nároky motoristov iné a ak už má mať človek vylepšené auto, má to byť profesionálna práca. A tejto Dacií Duster sa dostalo prvotriednej starostlivosti.

Duster a tuning?

Dacia nie je práve automobilkou, ktorá je cieľom akýchkoľvek vylepšení. Je to pochopiteľné, aj decentný tuning môže hravo stáť viac, ako Duster samotný. Keď upravujete BMW za 80 000 €, tuning za 15 000 € sa prežiť dá. Dať však toľko na vylepšenie auta za necelých 10 000 €? Tam to už trošku stráca ekonomický zmysel. Portál tuningblog.eu informoval o projekte spoločnosti Prior Design, ktorá spraví z Dustera brutálne atraktívny kombík!

Zdroj foto: tuningblog.eu

Spoločnosť Prior Design je naozaj renomovanou firmou. Má na svedomí úpravy dokonca takých klenotov, ako je napríklad Bentley. A teraz sa takejto starostlivosti dočkala aj Dacia Duster. Firma pred časom len tak zo zábavy zverejnila vizualizácie, ako by upravený Duster mohol vyzerať. Vzbudili taký ohlas, že sa firma napokon rozhodla spraviť zo štúdie realitu. Upravený Duster pôjde do sveta. Podľa vyhlásenia spoločnosti nebude Duster až tak široký a až tak nízky ako na vizualizácií, avšak aj tak pôjde o šialený rozdiel. Výrazný a agresívny bodykit zaujme každého hneď na prvý pohľad. Pod kapotou však bude všetko po starom. Technika ostane úplne sériová, vylepšený je len vzhľad. Napriek tomu iste vzbudí značný záujem, hlavne s ohľadom na cenu. Takýto vylepšený Duster má stáť len okolo 20 000 €. čo vzhľadom na kvalitu vyhotovenia rozhodne nie je veľa. Nuž a pre zručných domácich majstrov pripravuje Prior Design nelakovanú sadu komponentov za 3 000 €. Špičkovo pôsobiace auto tak nemusí byť vôbec drahé!

Zdroj foto: tuningblog.eu

Zdroj foto: tuningblog.eu

Zdroj foto: tuningblog.eu

Zdroj: tuningblog.eu

Zdroj foto: tuningblog.eu

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Brutálny tuning Dacie Duster za skvelú cenu!