Mercedes ho prepustil, s bagrom zničil autá za 2 milióny!

Strata zamestnania je pre každého nepríjemná záležitosť. Hlavne v dnešnej dobe koronakrízy. Práve teraz je táto situácia o to nepríjemnejšia. Ostať bez príjmu v situácií, kedy môže mať človek vážny problém nájsť si niečo iné nemusí dobre znášať každý. Do tejto kategórie sa radí aj jeden bývalý zamestnanec Mercedesu.

Pomsta je sladká!

Strata zamestnania je hlavne v dnešnej dobe pre mnohých obrovským problémom. Vo veľkej miere sa to týka aj automobilového priemyslu, ktorý korona kríza zasiahla v plnej sile. Aj preto sa mnoho automobiliek odhodlalo k nepopulárnemu kroku, ktorým je prepúšťanie zamestnancov. No a nie každý z nich to zvláda dobre. O jednej z nich informoval aj portál periodismodelmotor.com.

Zdroj foto: periodismodelmotor.com

Prepúšťaniu svojich zamestnancov sa nevyhli ani prémiové automobilky, ako napríklad Mercedes. Ten sa vo svojej fabrike, kde sa vyrába úžitková trieda V rozhodol prepustiť 10-15 % svojich zamestnancov. Jedným z nich bol aj 38 ročný zamestnanec, ktorý rozhodnutie automobilky nevzal zrovna športovo. Rozhodol sa pre poriadnu pomstu. Dostal sa k bagru, s ktorým šiel do továrne celých 21 km. Prerazil vráta do areálu fabriky a pustil sa do ničenia. Podarilo sa mu poškodiť neskutočných 69 automobilov a aby toho nebolo málo, chcel sa dostať aj do vnútra fabriky! V tom mu našťastie zabránili jeho bývalí kolegovia. Napriek tomu sa škoda vyšplhala do astronomických výšin. Muž spôsobil škody vo výške nepredstaviteľné 2 milióny €, niektoré odhady hovoria o hodnote až 5 miliónov €! Nuž, jeho radosť z pomsty dlho netrvala, nakoľko ho polícia zadržala. To, že ho trest neminie je isté, otázkou ostáva v akej výške bude.

Zdroj foto: periodismodelmotor.com

Zdroj: periodismodelmotor.com

Zdroj foto: periodismodelmotor.com

Zdroj foto: periodismodelmotor.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Mercedes ho prepustil, s bagrom zničil autá za 2 milióny!