1 km v tomto aute stál majiteľa 807 €!

Na trhu ojazdených vozidiel sa občas nájdu úplné skvosty. Niekedy ide o pancierované vozidlo, inokedy o 50 ročné auto v dokonalom stave, alebo až neskutočne luxusné vozidlo. No a občas sa objaví auto po miliardárovi, ktorý s ním takmer nejazdil a teraz ho predáva za zlomok ceny. Tak, ako tento Mercedes triedy S.

Keď si auto kúpiš len preto, lebo chceš!

Svet miliardárov je pre bežných smrteľníkov často krát extrémne vzdialený, bizarný a nepochopiteľný. To sa týka aj svetu automobilov v garážach milionárov. Na portáli mechatronik.de sa objavil kúsok jedného pracháča z Kuvajtu. Ide o Mercedes S v predĺženej verzií 500 L. Je z roku 2011, takže ide stále o moderný kúsok, za ktorým sa obzrie každý.

Zdroj foto: mechatronik.de

Dostávame sa k výbave, ktorá zahanbí mnohé luxusné autá aj dnes. Systém elektrického privierania dverí, AMG paket či chladnička. A k tomu totálny luxus, ktorým sa trieda S preslávila. Pod kapotou pritom buble brutálny 4,7 litrový 8 valcový motor s výkonom 435 koní! Táto loď je tak stále hriešne rýchla. Nuž a nájazd? 9 ročný Mercedes predĺženej verzie S iste používa na dlhé presuny nejaký vrcholový manažér či majiteľ firmy. Môže mať za sebou tak 200 000 - 300 000 km? Pokojne. Tento kúsok absolvoval len 105 km! Nejde o preklep, naozaj má za sebou len 105 km! Majiteľ ho mal len ako okrasu, nikdy na ňom nejazdil a tých 105 km absolvoval len počas presunov k majiteľovi a od neho. Nuž, niekto si auto kúpi z naozaj zvláštnych pohnútok. Cena? Ako nové stálo toto auto 155 000 €. Cena dnes? 69 484 €. Iste, stále je to dosť ale dostanete v podstate úplne nové luxusné auto v maximálnej výbave s poriadnym motorom. A hlavne si vezmite do úvahy, že strata hodnoty je vzhľadom k nájazdu extréme vysoká. Každý 1 km stál pôvodného majiteľa v prepočte okolo 807 €, čo je čosi absolútne nepredstaviteľné. Nuž, nepochopiteľný svet miliardárov.

Zdroj foto: mechatronik.de

Zdroj foto: mechatronik.de

Zdroj foto: mechatronik.de

Zdroj: mechatronik.de

Zdroj foto: mechatronik.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 1 km v tomto aute stál majiteľa 807 €!