26 400 € za takýto mini príves? Praktickosťou prekvapí!

V posledných rokoch sa na cestách karavany tešia výraznejšiemu zastúpeniu. Predsa len, možnosť zastaviť kdekoľvek a viezť si so sebou všetko potrebné je mimoriadne lákavá. Navyše v súčasnom svete poznačeným koronou je cestovanie karavanom hoc aj po rodnej vlasti jednou z mála možností slobodne cestovať. Na trhu sa nachádza karavan alebo obytný príves naozaj pre každého. Sú tu ako lacnejšie, tak aj drahšie kúsky a jeden drahší mini príves prekvapí svojou univerzálnosťou.

Aj malý gašparko spraví veľké divy

Pri karavanoch a obytných prívesoch jednoducho platí pravidlo čím väčší, tým lepší. Predsa len, na cestách človek požaduje nejaký komfort a priestor pre rodinu aj batožinu. V dobe minimalizmu sú však premyslené, praktické a priestorovo nenáročné riešenia mimoriadne cenené. O mimoriadne praktickom a maličkom karavane iforomovala spoločnosť Sealander na svojej stránke sealander.de.

Zdroj foto: sealander.de

Čím je tento karavan výnimočný? Predovšetkým rozmermi. Keď sa pozriete na fotky tohto prívesu, je veľký len ako menšie vozidlo. Navyše je vyrobený zo sklolaminátu, je teda mimoriadne ľahký a tak nemusíte riešiť ani mimoriadne zaťaženie ťažného zariadenia. Sealander je navyše dizajnovo mimoriadne vydarený. Nachádzajú sa tu rozmerné presklené plochy, panoramatické strecha, ktorá sa dá dokonca zrolovať a nad hlavou máte len šíre nebo. V prívese sú síce len 2 miesta na spanie, na sedenie sa tu však zmestí až 6 pasažierov. Ak si vezmú stan, vnútri môžu taktiež využívať všetok komfort. Nuž a výbava? Sealander stojí v základe 18 490 €. V tejto základnej verzií však nenájdete takmer nič pre komfortný pobyt. Potešujúce je, že každý jeden prvok si môžete prikúpiť samostatne. Ak by ste ale chceli maximálne plnú výbavu, vyjde vás tento príves na 26 400 €. Budete tu však mať chladničku, umývadlo, sporák, značkové audio, toaletu, sprchu a mnoho ďalšieho. K dispozícií tak máte komplerne vybavený obytný príves.

Zdroj foto: sealander.de

Sealander prináša ešte niečo extra navyše. Je to obytný príves, ale zároveň aj loď. Presne tak, príves môžete spustiť na vodu a vtedy sa z neho stane ultraľahké plavidlo. Kvôli nízkej hmotnosti je vhodné len na pokojné vody, aj tak je to vítaný bonus. Maximálna rýchlosť na vode je 10 km/h, čo je ideál pre pokojné jazero a plavbu plnú kochania sa. Vyklápací lodný motor je šikovne schovaný v zadnej časti a ovládanie je teda rovnaké ako na obyčajnom člne. Tento príves síce nie je lacný, no jeho kompaktnosť a možnosť plavby na vode z neho robia zaujímavého spoločníka aj pre dobrodružnejšie povahy.

Zdroj foto: sealander.de

Zdroj foto: sealander.de

Zdroj: sealander.de

Zdroj foto: sealander.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 26 400 € za takýto mini príves? Praktickosťou prekvapí!