Tento Mercedes dal viac ako 1 000 000 km. Za koľko sa predáva?

Vysoké nájazdy moderných automobilov sú čím ďalej tým vzácnejšie. Dôvod je jednoduchý. V posledných rokoch sa mnoho áut vyrába skôr ako spotrebný tovar, navyše čím je v aute modernejšia technológia, tým je vyššia šanca že sa čosi pokazí a oprava nemusí byť vždy rentabilná. Našiel sa však kúsok, ktorý je moderný a má za sebou viac ako 1 000 000 km!

Luxus Mercedesu za pár €?

Mercedes triedy E patrí medzi tie najluxusnejšie a najpohodlnejšie autá vôbec. Ako nový však stojí Mercedes E aj v úplnom základe poriadny balík peňazí. Na portáli mobile.de sa však objavil kúsok za omnoho prijateľnejšie peniaze. Tento Mercedes triedy E bol používaný na komerčnú prepravu osôb. Pravdepodobne však nešlo o štandardný taxík, na to je v pomerne dobrom stave. Možno slúžil na prepravu VIP klientov, prípadne na cesty na letisko.

Zdroj foto: mobile.de

Ako sme spomínali, je v pomerne dobrom stave. Iste, sedadlo je mierne presedené a ošúchané, rovnako aj volant, karoséria má mierne oderky. Stále však ide o skvelý stav, hlavne vzhľadom na nájazd. Tento Mercedes E svoju cestu začal v septembri 2010. Za sebou má neskutočných 1 020 987 km! To je v priemere okolo 8 300 km mesačne, čo je fakt pálka! Navyše ide aj o technickú raritu. Na mnohých autách sa totiž tachometer zastaví na 999 999 km, nájazd vyšší ako 1 000 000 km tieto autá ani nezobrazia. Niet sa čomu diviť, automobilky asi ani nepredpokladajú, že toľko niekto s jedným autom vôbec dokáže najazdiť. No a cena? 4 780 €. Pre niekoho, kto chce mať luxusnú prémiovku za pár € ide o zaujímavú voľbu. Je tu však jeden problém. Tento Mercedes E má pokazenú prevodovku. Auto je plne pojazdné, no časom bude potrebovať veľký servis, vrátane prevodovky. Aj tak ide o zaujímavú ukážku toho, že aj moderné auto dokáže zvládnuť extrémnu porciu kilometrov bez závažnej poruchy.

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Tento Mercedes dal viac ako 1 000 000 km. Za koľko sa predáv...