Najrýchlejšie obrnené vozidlo, maximálka 325 km/h!

Obrnené vozidlá sú niečo, s čím sa človek na ceste každý deň nestretne. Používajú ich buď najvyšší predstavitelia štátov, alebo najvplyvnejší a najbohatší ľudia. Mnohí považujú obrnené vozidlá za naozaj ťažké a neohrabané “tanky”. Občas to však nemusí tak celkom byť. Aj obrnené vozidlo môže svojimi parametrami zatieniť hromadu superšportov. Ako toto Audi.

Nepriestrelné, rýchle a praktické!

Audi A7 je komfortné, luxusné a pritom maximálne praktické auto. Ak chcete viac rýchlosti, je tu pre vás model RS7 Sportback. Práve to poslúžilo ako základ na brutálnu prestavbu, o ktorej informoval portál addarmor.com.

Zdroj foto: addarmor.com

Toto auto je považované za jedno z najrýchlejších obrnených vozidiel vôbec. Bodaj by aj nie. Už v štandarde ponúka 4 litrový 8 valcový motor výkonu viac než dosť. V spoločnosti Add Armor sa však rozhodli pre navýšenie výkonu až na šialených 771 koní. Vďaka tomu dosahuje auto maximálku až 325 km/h a na 100 km/h sa dostane už za 2,9 sekundy, Poviete si ako je to možné, ak pancierovanie váži iste stovky kg? Nuž, odpoveď je jednoduchá. Na zabezpečenie triedy B4 balistickej ochrany boli použité tie vôbec najmodernejšie materiály. Vďaka tomu je celková hmotnosť navyše len na úrovni 90 kg!

Zdroj foto: addarmor.com

Toto Audi RS7 Sportback tak bez problémov odolá útoku z bežných ručných zbraní. Ponúkne ešte čosi navyše? Samozrejme! A poriadne exkluzivitky. Napríklad systém, ktorý vytvorí v prípade potreby dymovú clonu, filter pri použití slzotvorného plynu, nočné videnie, systém detekcie výbušnín. Vnútri má posádka k dispozícií integrované plynové masky, v prípade potreby aj vlastné nádrže s kyslíkom. Predný nárazník je vyztužený aby chránil motor, pneumatiky umožňujúce jazdu aj po prepichnutí, kľučky dverí disponujú elektrickým výbojom v prípade neoprávneného pokusu o vniknutie. No a v kufri sa nachádzajú zbrane opatrené biometrickým zámkom. Toto auto je jednoducho pevnosť na kolesách. Brutálne rýchle, komfortné, praktické, nepriestrelné, vyzbrojené. A teraz je na predaj. Má za sebou 34 000 km a spoločnosť ho používala ako demonštráciu svojich technológií. Cena známa nie je. Nové však vyšlo vrátane všetkých technológií na necelých 168 000 €. Teraz bude cena iste o poznanie nižšia no treba uznať, že vzhľadom na všetky parametre môže ísť o mimoriadne zaujímavú kúpu.

Zdroj foto: addarmor.com

Zdroj foto: addarmor.com

Zdroj: addarmor.com

Zdroj foto: addarmor.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najrýchlejšie obrnené vozidlo, maximálka 325 km/h!