Najlacnejší pohrebák na svete

So svojím spôsobom rozmýšľania vyhodnotili súčasnú situáciu ako ideálne obdobie na vytvorenie najlacnejšieho pohrebného automobilu na svete. Lada Granta ako pohrebné vozidlo. Kto iný zareagoval na súčasný trh lepšie ako Rusi?

Na veľtrhu Necropolis v Moskve sa predstavila novinka postavená na základe Lady Granta. V súvislosti s veľkou zdravotnou krízou svetových rozmerov treba odhodiť názor, že je súčasná epidémia pandemických rozmerov vymyslená.

Konkurencia

Kde inde mohla značka odprezentovať svoju novinku ako na veľtrhu pohrebných potrieb. Dôvodom na príchod pohrebného vozidla je aj fakt, že v tejto oblasti nebýva predstavených veľa noviniek. Minimálna konkurencia, nízka cena, to sú výborné strategické dôvody na úspech vozidla.

Cena

Výrobcom je firma Samotlor-NN z Nižného Novgorodu. O svojom novom vozidle hovorí, že sa jedná o najlacnejšie pohrebné vozidlo na svete. Jeho cena je 1 000 000 rubľov, v prepočte menej ako 12 000 eur. Konkrétny cenník bude predstavený už čoskoro, výrobca oznámi aj cenový návrh pre jednotlivé verzie modelu.

Lada Granta

Práve vlastnosti úžitkovej Lady Granta, z ktorého model vychádza, môžu presvedčiť zákazníkov po porovnaní parametrov s konkurenčnými modelmi. Samotlor-NN ponúka čierny lak, kabínu celkom oddelenú od úžitkového priestoru, klimatizáciu, osvetlenie,  vzduchotechniku a bezpečnostné upevnenie rakvy nebohého. Súčasťou výbavy je aj sedadlo pre sprievodný personál. Nezvyčajne, sú k dispozícii aj lavice pre pozostalých, v prípade, že bude možná len rýchla rozlúčka priamo vo vozidle.

Výkon

Výkon zabezpečuje benzínový motor 1,6 s výkonom 87 koní. Výkon je na kolesá prenášaný pomocou 5-stupňovej manuálnej prevodovky. Možno trochu morbídne dôvody sú však viac ako opodstatnené a táto úprava Lady Granta môže nájsť na trhu svoje využitie. Nielen vďaka cene. Ako hodnotíš reakciu na pandemický vývoj automobilového trhu na ruský spôsob? Akokoľvek je ich ťah prekvapivý, nemohli s týmto automobilom prísť v lepšom čase. Podarilo sa im rozhodne prekvapiť.Najlacnejší pohrebák sveta z Ruska. Len 11 000 €Zdroj foto: Samotlor-NNNajlacnejší pohrebák sveta z Ruska. Len 11 000 €Zdroj foto: Samotlor-NNNajlacnejší pohrebák sveta z Ruska. Len 11 000 €Zdroj foto: Samotlor-NN

Zdroj: Samotlor-NN

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najlacnejší pohrebák na svete