V najkrajšom národnom parku sveta vás odvezie tento štýlový autobus!

Amerika je mnohými turistami zemou zasľúbenou. Sen pre tisíce cestovateľov, láka svojimi mestami, ale aj prírodou. Napríklad aj najstarším národným parkom na svete, Yellowstonským národným parkom. Práve v ňom sa nachádza jeden rezort, v ktorom vás odvezie skutočný unikát, takmer 100 ročný autobus.

Ako z amerického filmu

Yellowstonský národný park je jedným z najväčší zaujímavostí celej Ameriky. V jeho okolí sa nachádza množstvo hotelových rezortov, ktoré sa snažia bojovať o priazeň zákazníkov. V podstate každé ubytovacie zariadenie sa niečím chce líšiť, tak ako aj Big Sky rezort. Portál revivaler.com informoval o tom, že turistov do rezortu odvezie mimoriadne štýlový historický autobus.

Zdroj foto: revivaler.com

Tento unikát sa volá White 706 Yellowstone. Je to už skutočný deduško, pochádza z roku 1936. Celý autobus prešiel kompletnou renováciou a momentálne je v takom stave, v akom bol keď vychádzal z autosalónu. Čo sa týka konkrétneho turistického autobusu, jeho výkon predstavuje 97 koní. Je tu mnoho skla, aby mali turisti dobrý výhľad na prekrásne hory v okolí. Poteší rovnako aj plátená strecha. Fantastický panoramatický výhľad si tak posádka vychutná aj v 84 rokov starom vozidle. Kapacita vyhliadkového autobusu je 14 pasažierov a jazda v ňom je naozaj zážitkom. Nuž, ak plánujete cestu do týchto končín USA, môže ísť o veľmi príjemné osvieženie. Teraz sa aspoň pokochajte pohľadom na tento skvost.

Zdroj foto: revivaler.com

Zdroj foto: revivaler.com

Zdroj: revivaler.com

Zdroj foto: revivaler.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / V najkrajšom národnom parku sveta vás odvezie tento štýlový ...