Top príležitosť: Zapojte sa do súťaže o novú Škodu KAMIQ s kufrom plným vína

Súťaž vinárstva Matyšák spája dva zdanlivo nespojiteľné svety. Súťažiť môžete jednoducho a vskutku príjemným spôsobom – na vínnu cestu sa vydáte síce peši, ale po ukončení žrebovania sa už môžete voziť na novom. Navyše s kufrom plným kvalitného vína.

Maty

Cieľom súťaže je predstaviť dvorné vinohrady, vybrané vína, ktoré z nich pochádzajú a odmeniť milovníkov dobrého vína a kvalitného alkoholu hodnotnými cenami. A keďže matematika nepustí, čím viac vínka či iných produktov si doprajete, tým viac súťažných žrebov získate. 

 

Čo môžete vyhrať?  

Najväčším lákadlom je nová Škoda KAMIQ s kufrom plným vína Matyšák, ale v hre sú aj tri vínne chladničky a luxusné degustačné kolekcie.  

Matyšák súťaž

Na vínnu cestu sa môžete vybrať naprieč Malokarpatskou vinárskou oblasťou. Pripravených je 5 zastávok: Grinava, Viničné, Hlohovec, Mužla a Búč. Každá z týchto oblastí je špecifická inými podmienkami, ktoré sú vhodné pre pestovanie naozaj širokej palety odrôd, od Silvánskeho zeleného až po Cabernet Sauvignon.

 

Ako sa zapojiť?  

Aj vzhľadom na aktuálnu situáciu sú dva spôsoby, akými sa môžete do súťaže zapojiť. Buď sa vydáte na vínnu cestu osobne a nakúpite si degustované vínka alebo iný sortiment v niektorej z kamenných značkových prevádzok Matyšák, alebo si chuť slnečných viníc vychutnáte v pohodlí domova, pretože do súťaže sa môžete zapojiť aj prostredníctvom nákupu v e-shope. Za každých 15 eur nákupu získavate jeden žreb. 

Súťaž prebieha do 19. 12. 2020 a žrebovanie sa uskutoční 21. 12. 2020. 

Viac informácii o súťaži nájdete tu https://www.vinomatysak.sk/sutaz/ 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Top príležitosť: Zapojte sa do súťaže o novú Škodu KAMIQ s k...