Interiér novej Dacie Sandero prakvapí, vyzerá fakt hodnotne!

Dacia Sandero je na našom trhu jedným zo suverénne najlacnejších nových áut. Mnohí vodiči riešia dilemu, či ísť cestou jazdenky alebo si vybrať cenovo dostupné nové auto. Blíži sa však nová generácia Sandera, ktorá posunie úroveň Dacie opäť o čosi ďalej. Hlavne čo sa týka vyhotovenia interiéru.

Čo by sme robili bez špionáže

Dnes, keď sa chystá uzrieť svetlo sveta nový model, je okolo toho hromada rozruchu.  Predstavenia, prezentácie na autosalónoch, v časoch korony aspoň video predstavenia. Mnoho krát sa však von dostanú neoficiálne zábery omnoho skôr. Na portáli world-today-news.com sa objavila špionážna fotka interiéru nového Sandera. A treba povedať, že nevyzerá vôbec zle!

Zdroj foto: world-today-news.com

V prvom rade zaujme veľká obrazovka multifunkčného systému. Iste, nie je decentne zapustená, ale voľne stojaca, aj tak vyzerá výrazne hodnotnejšie, ako v súčasnej generácií. Veľkou a zároveň aj praktickou zmenou je vylepšený multifunkčný volant, sú tu aj nové výduchy klimatizácie a dizajn je celkovo výrazne modernejší. Okrem bežnej verzie Sandera sa opäť chystá aj Sandero Stepway, ktoré bude jednak praktickejšie, rovnako aj dizajnovo výraznejšie. Nuž a modernizácie v podobnom duchu sa dočká aj Dacia Logan. Tá bola hlavne v jej prvej generácií považovaná za prelomové auto. Za ľudový peniaz priniesla takmer všetkým možnosť kúpiť si aj nové auto, na druhej strane dizajn Loganu nebol práve ľúbivý. Skrátka, šlo o dosť škaredé auto. A to sa s najnovšou generáciou iste zmení a skutočne už nebude ani najmenší dôvod hanbiť sa za to, že máte Daciu pred domom. Tretia generácia totiž vyzerá, že bude pre Daciu prelomová.

Zdroj: world-today-news.com

Zdroj foto: world-today-news.com

 

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Interiér novej Dacie Sandero prakvapí, vyzerá fakt hodnotne!