Volant z Octavie budete mať aj vo Fabií!

Škoda Octavia je mimoriadne praktickým a rozmerným autom, postupom času však naberala na cene. Finančne sa o celkom ľudové auto už nejedná, aj preto mnoho vodičov radšej siahne po dostupnejšej Fabií. A jeden nový prvok vo Fabií vám bude väčšiu Octaviu aspoň trochu pripomínať.

Unikátny volant pre každého

Škoda nedávno prekvapila novým, sviežim dozajnom volantu v Octavií. 2 ramenný volant mnohých na prvý pohľad prekvapí, starší vodiči možno budú pochybovať aj o jeho pevnosti. Je to však plne funkčný a kvalitný kúsok, ktorý podľa portálu skoda-auto.cz dostane aj menšia Fabia. Ak si pamätéte mohutné 4 ramenné volanty z Octavie prvej alebo druhej generácie, toto vám príde takmer ako sci-fi. Dvojramenný volant s ozdobnou lištou dostane okrem Fabie aj Superb, Kodiaq, Karoq, Kamiq a Scala, všade tak dostanete rovnako prémiový pocit. Pripatiť si môžete aj za vyhrievanie tohto volantu. Pokiaľ by ste chceli iný volant, športový 3 ramenný nájdete v ostrejšie zameraných modeloch automobilky.

Zdroj foto: hdcarwallpapers.com

Okrem volantu sa niektoré modely Škoda dočkajú aj mnohých technologických vylepšení a to celkom zdarma, teda v základnej cene konkrétneho modelu! Ide napríklad o novú generáciu infotainmentu, digitálnu asistentku Lauru či nepretržité pripojenie k inernetu. Poteší aj prítomnosť USB-C konektorov, ktoré môžu byť aj na vnútornom spätnom zrkadle, aby ste si mohli pohodlne pripojiť on board kameru. Pribudne aj systém rozpoznávania dopravných značiek, pri Superbe a Karoqu aj kamerový systém pre parkovanie s prívesom. Drobných inovácií sa dočkali aj vybrané motory, poteší však fakt, že to Škoda robí sama od seba a novšie modely od roku 2021 budú za nezmenenú cenu ponúkať o čosi viac, ako doposiaľ.

Zdroj: skoda-auto.cz

Zdroj foto: hdcarwallpapers.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Volant z Octavie budete mať aj vo Fabií!