Toto je najlacnejšia jazdenka s výkonom 750 koní!

Kúpiť si superšport je výsadou tých najbohatších. Doba našťastie pokročila a výkonné auto si dnes už môže kúpiť stále viac ľudí. Ceny ojazdených áut klesajú a auto s výkonom povedzme 200 koní viete zohnať za solídny peniaz. Pre fajnšmekrov je tu hranica 300 koní, 400 v reálnej premávke človek nemá ani len šancu využiť. Koľko však stojí najlacnejšie auto so skutočne extrémnym výkonom 750 koní?

Rýchle, silné aj praktické

Pokiaľ čakáte typický športiak, kde sa zmesia 2 cestujúci a 1 kabelka, tak vás sklameme. Na portáli autoleitner.nl sa objavilo auto so šialeným výkonom, ktoré je však stále maximálne praktické. Výkon 750 koní by človek čakal od nejakého Ferrari alebo Lamborghini. No napríklad aj od takého BMW M5. To je šialene rýchle, no zároveň je to pohodlný 5 miestny sedan. A to je pre každého len príjemný bonus. Toto navyše nie je len “obyčajné” sériové BMW M5.

Zdroj foto: autoleitner.nl

Ide o verziu G-Power Hurricane RS z roku 2010. Ide o limitovanú edíciu, ktorá je charakteristická práve extra porciou výkonu. Jedná sa konkrétne o 765 koní! Jeho doterajší majiteľ sa z neho tešil hlavne vizuálne, najazdených má totiž len čosi vyše 1 500 km! V podstate tak ide o celkom nové auto! Má celkom fajn výbavu, no jeho dokonalý stav je to, čo bude nového majiteľa lákať azda najviac. Čo sa týka maximálnej rýchlosti, tá je z ríše snov. 367 km/h je hodnota, akú nedosiahne snáď ani najväčší odvážlivec na nemeckej diaľnici. Sú to jednoducho parametre, s ktorými by sa tento 10 ročný krásavec mohol pomeriť aj s najmodernejšími superšportami. Nuž a cena? Každému je určite jasné, že to nebude nič lacné. Cena tohto BMW je 79 500 € čo je pekná pálka, avšak na ten výkon sa dá stále hovoriť o pomerne priaznivej cenovke.

Zdroj foto: autoleitner.nl

Zdroj foto: autoleitner.nl

Zdroj: autoleitner.nl

Zdroj foto: autoleitner.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Toto je najlacnejšia jazdenka s výkonom 750 koní!