Schumacher má vo svojej garáži Ladu, nevie si ju vynachváliť!

Meno Schumacher sa každému spája s motošportom tej najvyššej úrovne. Bodaj by aj nie, Michael Schumacher je doteraz rekordérom v počte titulov majstra sveta a je nezmazateľne zapísaný do dejín. Bohužiaľ ho postretla vážna nehoda na lyžiach, po ktorej je jeho stav stále neznámy. V F1, kráľovnej motošportu pomerne úspešne pôsobil aj jeho brat Ralf. A ten si zakúpil mimoriadne zaujímavý a možno netradičný kúsok.

Víno od Schumachera

Ralf Schumacher sa po konci svojej kariéry potýkal s problémom, aký pozná azda každý vrcholový športovovec. Začleniť sa do bežného života býva pre mnohých bývalých športovcov nemalým problémom. Síce s peknou sumou na účtoch, avšak s pocitom prázdna. Ralf Schumacher s tým veľký problém nemal a ako milovník dobrého vína mal situáciu o čosi jednoduchšiu. A jeho nový pracovný prírastok spomenul aj portál designyoutrust.com. Ide o auto, ktoré by ste pri bývalom pretekárovi F1 určite nečakali. Jeho voľba je však mimoriadne logická a praktická.

Zdroj: designyourtrust.com

Novým prírastkom menej slávneho z dvojice bratov Schumacherovcov je Lada Niva. Presne tak, obyčajná, zato mimoriadne odolná Lada Niva. A prečo si ju vybral? Dôvod je jednoduchý. Učarovalo mu víno až natoľko, že sa rozhodol zaobstarať si svoju vlastnú vinicu. Možno vás prekvapí lokalita, vybral si totiž Slovinsko. Vzhľadom na komplikovanosť terénu hľadal auto, ktoré mu pri pohybe vo vinici bude robiť dobrú službu. Ralf totiž rád vo vinohrade aj priamo pracuje. Nuž a voľba padla na Ladu Niva.

Zdroj: designyourtrust.com

Táto Niva ťahá špeciálny príves, je v základnej verzií, avšak prešla niektorými úpravami. Čierne kolesá, nášľapné prahy, naviják, strešná nadstavba sú prvky, ktorá v základnej vábave rozhodne nenájdete. Čo sa na Lade Niva Ralfovi Schumacherovi páči najviac? Vec, ktorú považujete možno za totálnu samozrejmosť. Uchvátila ho manuálna prevodovka, od ktorej si už určite odvykol. Každopádne tu však máme skvelý dôkaz, že kvalitu Lady Niva vie oceniť aj niekto, kto má s rýchlymi autami skúsenosti oveľa väčšie, ako ktokoľvek z nás.

Zdroj: designyourtrust.com

Zdroj: designyourtrust.com

Zdroj foto: designyourtrust.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Schumacher má vo svojej garáži Ladu, nevie si ju vynachváliť...