Šéf ho vyhodil, kamiónom mu prešiel Ferrari!

Ak pracujete vo firme, kde si jej majiteľ pred vami otvorene užíva luxus, iste pochopíte nasledujúci príbeh. Každý, kto ťažko pracuje chce dôstojnú prácu a dôstojnú odmenu, no ak sa pred ním otŕča šéf na Ferrari, dá sa to používať minimálne za provokáciu. Keď sa čosi takéto stretne s horúcou hlavou práve prepusteného zamestnanca, výbušný koktejl je na svete!

Pomsta je sladká!

Portál tiremeetsroad.com prišiel s informáciou o pomerne zaujímavej reakcií istého zamestnanca v americkom štáte Illinois. Na fotografiách je zrejmé, čo sa stalo. Poriadne nahnevaný zamestnanec sadol do robustného kamiónu a šéfove Ferrari jednoducho prešiel. Ferrari GTC4Lusso patrí k mimoriadne exkluzívnym kúskom a už len krátky pohľad na jeho zničenú kapotu napovedá, že škoda bude dosť možno aj totálna.

Zdroj: tiremeetsroad.com

Čo nespokojného zamestnanca k tomuto ráznemu kroku viedlo? Spočiatku sa špekulovalo, že mu majiteľ nevyplatil mzdu, čo by jeho hnev čiastočne vysvetlilo. Lenže pravda bola niekde inde. Zamestnanec bol len v skúšobnej lehote a majiteľ s ním nebol spokojný, tak ho jednoducho vyhodil. Pochopiteľne sa mu to nepáčilo a šéfa opakovane žiadal o druhú šancu. Ten si stál za svojim a keď nahnevaný odchádzal, spýtal sa šéfa, či je Ferrari GTC4Lusso jeho. Ten odpovedal kladne a zamestnancovi veľa nebolo treba, sadol do kamiónu a dal sa do demolácie. Nuž, Ferrari je pravdepdobne nenávratne zničené, majteľ však okamžite zavolal políciu. Bývalý zamestnanec tak má veľký problém, navyše tu bolo dôvodné podozrenie na užitie drog. Myslíte, že zamestnanec zvolil primeranú pomstu?

Zdroj: tiremeetsroad.com

Zdroj: tiremeetsroad.com

Zdroj foto: tiremeetsroad.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Šéf ho vyhodil, kamiónom mu prešiel Ferrari!