Nové BMW M2 na prvých fotografiách.

Rad M je pre všetkých milovníkov BMW jednoducho vrcholom blaha a maximom, o akom môžu snívať. BMW sú už po desaťročia známe ako autá, ktoré sa dobre riadia a za ich volantom zažije človek kopu zábavy. Pokiaľ človek túži aj po poriadnej dávke výkonu, tak ju nájde práve v rade M. V poslednej dobe však autá stále viac narastajú a aj z kedysi pomerne kompaktnej M3-ky je dnes poriadny kus auta. Pokiaľ chcete stále malé a ostré BMW napratané výkonom až k prasknutiu, je tu nové BMW M2.

Tuning už v základe?

BMW bolo vždy pri dizajnovaní svojich áut skôr konzervatívne. To sa týkalo aj M-kového radu. Jednoducho ste vždy vedeli, čo sa dá od budúcej generácie približne očakávať. Portál 2addict.com to však vyvracia. Nakoľko BMW M2 ešte nebolo ani testované, tak sa na svetlo sveta dostali fotogriafie pravdepodobne priamo z továrne. Nie je na nich vidieť úplne všetko, no minimálne predná časť auta pôsobí viac než agresívne. Budí dojem, akoby prešla úpravou nejakej tuningovej firmy, takto máte športový vzhľad už v základe. To mnohých určite poteší. V podobnom duchu sa nesie aj zadná časť. Niekomu to už príde možno ako trošku priveľa, každopádne to však pôsobí dravo a dynamicky.

Zdroj: 2addict.com

Dynamický vzhľad ide ruka v ruke s výkonom. Základom M-ka bude 3 litrový 6 valcový motor s výkonom až 350 koní, čo je na takéhoto drobca naozaj viac než dosť. Navyše pri najvýkonnejšiej verzií M2 Coupe bude výkon ešte vyšší, možno sa dostaneme aj cez hranicu neskutočných 400 koní! Rad 2 však ponúkne aj civilnejšie motorizácie, napríklad 2 litrový štvorvalec alebo 1,5 litrový 3 valec. M-ko však určite spraví viac radosti s poriadnym motorom pod kapotou.

Zdroj: 2addict.com

Zdroj: 2addict.com

Zdroj foto: 2addict.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Nové BMW M2 na prvých fotografiách.