Dovolenková atmosféra pre auto-moto fanatikov doma bez mora

Ako sa dá stráviť príjemný čas s rodinou aj bez nutnosti vyčerpania železnej rodinnej rezervy a vycestovania k moru? Nechaj sa inširovať dielami šikovných automobilových fanatikov.

Tento nevšedný tip celkom určite zabaví celú rodinu na dlhé hodiny. Ako sa dá stráviť príjemný čas s rodinou aj bez nutnosti vyčerpania železnej rodinnej rezervy a vycestovania k moru?

V čase, keď sú sny o dovolenkovaní väčšiny z nás nenávratne preč, padne vhod inšpirácia ako sa dá vytvoriť dovolenková atmosféra doma bez mora. Ak sa nakoniec sen o dovolenke predsa len splní, bude táto zábava skvelou prípravou.

Kto z nás ako dieťa nemiloval nekonečné hodiny strávené pri stavbách z piesku? K tejto zábave netreba žiadne špeciálne vybavenie. Úplne postačí kopa piesku a pár šikovných rúk. Nakoniec sa k dielu určite pridajú aj ostatní členovia rodiny a o zábavu bude postarané. 

Postaviť si z piesku svoj vysnívaný automobil a predviesť svoje umenie, to určite osloví malých aj veľkých staviteľov. Odmenou bude možná výhra spojená s prezentovaním svojho modelu. To, čo dokážu šikovní ľudia z celého sveta, vytvoriť zo sypkého piesku je neuveriteľné. Nechaj sa inšpirovať výberom tých najlepších výtrorov a vymysli zaujímavú súťaž pre všetkých zúčastnených. Niet pochýb, že príjemne strávené chvíle dokážu vytrhnúť z reality bežných dní. Možno rovnako ako dovolenka prispejú k dobrej nálade a pohode v kruhu najbližších.

Tieto dokonalé diela, ako napríklad Sand Rover a iné skvosty, plné detailov, určite stoja za pozornosť. Ako zdroj inšpirácie poslúžia skvele. Žiaden z nás sa nenechá zahanbiť detskou fantáziou. Ukáž svoj skrytý talent a vyhraj nad ostatnými dielami v súkromnom hodnotení. Kópiu vysnívaného modelu dokážeš vytvoriť aj z piesku zo stavby.

Trúfnete si s rodinou vytvoriť z piesku obľúbeného štvorkolesového miláčika? Akým automobilom sa necháš inšpirovať v tvojej tvorbe? Pozrite si jednotlivé výtvory a načerpajte inšpiráciu. Výtvory automobilových fanatikov doslova berú dych. Posúď sám. Aký model odprezentuješ na vlastnoručne vytvorenej „pláži“ za domom, či panelákom ty sám? 

Zdroj foto: trekearth.comZdroj foto: trekearth.comZdroj foto: trekearth.com

Zdroj foto: trekearth.comZdroj foto: trekearth.comZdroj foto: trekearth.comZdroj foto: trekearth.comZdroj foto: trekearth.comZdroj foto: trekearth.comZdroj foto: trekearth.com

Zdroj: trekearth.com

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Dovolenková atmosféra pre auto-moto fanatikov doma bez mora