Ako parkovať na tesnom parkovisku a neriskovať poškodenie auta?

Byť majiteľom drahého automobilu a pri každom parkovaní na tesne vyznačenom parkovacom mieste riskovať poškodenie automobilu, to je stresujúci osud viacerých z nás. Tento problém inšpiroval dnešného vodiča k efektívnemu riešeniu. Ako parkovať na tesnom parkovisku a neriskovať poškodenie auta?

Realita parkovacích miest je taká, že na nedostatočné rozmery plochy, určenej na parkovanie, doplácajú majitelia väčších áut. Byť majiteľom drahého automobilu a pri každom parkovaní na tesne vyznačenom parkovacom mieste riskovať poškodenie automobilu, to je stresujúci osud viacerých z nás. Tento problém inšpiroval dnešného vodiča k efektívnemu riešeniu.

Zdroj foto: thesun.co.uk

Súčasné parkovacie miesta sú zväčša príliš malé pre parkovanie väčšiny prémiových áut. Práve ich majiteľom záleží na ich 4-kolosových miláčikoch najviac. Jedinou možnosťou je niekedy len parkovanie cez 2 vyznačené miesta. Vozidlá okolo nebudú zasahovať do priestoru tesne vedľa vozidla. Tak sa dá vyhnúť nepríjemnému prekvapeniu pri návrate k zaparkovanému autu.

Zaberie 2 miesta, ale zväčší priestor aj pre vozidlá parkujúce vedľa. Zlou správou je, že takéto parkovanie nie je legálne. Nemusí byť. majiteľ BMW radu 3 našiel spôsob. Parkuje cez 2 miesta tak, že je to legálne. Vodič BMW našiel spôsob ako parkovať cez 2 parkovacie miesta a chrániť svoj majetok bez porušenia pravidiel. Jeho riešenie je 100% legálne! Ako zaparkovať s väčším automobilom a neriskovať poškriabaný lak a nabúrané vozidlo?Zdroj foto: firenewsfeed.com

Na prvý pohľad môže toto riešenie vyvolať dojem, že ide o mimoriadne neohľaduplného vodiča. Nie je to v žiadnom prípade prístup arogantného vodiča, ktorý parkuje cez 2 miesta neoprávnene. Kvôli zachovaniu bezpečnej vzdialenosti od ostatných automobilov zaparkoval vodič po svojom a vyriešil problém šalamúnsky. Kúpil si 2 parkovacie lístky, ktoré osadil na tradičné miesto na palubnej doske aute.

Týmto spôsobom neriskuje poškodenie automobilu a parkuje bezpečne a legálne. Je to funkčné riešenie, ktoré minimalizuje škody na majetku. Naopak, za bežných okolností, možno označiť toto riešenie za ohľaduplné k ostatným. Vytvára rezervu priestoru pre ďalších parkujúcich vodičov.

Systém nebude fungovať úplne všade. Niektorý parkovací automat pridelí jednej registračnej značke 1 lístok na ten istý čas. Bežné automaty však podobné parkovanie umožňujú. Je otázne ako také parkovanie vyhodnotí policajt, ale jedná o najmenej invazívne a funkčné vyriešenie problému majiteľov väčších áut. Vieš nájsť lepšie riešenie problému? Ako parkovať tak, aby ostatní vodiči neohrozovali tvoj automobil a neriskoval si pokutu? Podeľ sa s nami o tvoj názor v komentároch.

Zdroj foto: gearpatrol.com

Zdroj: express.co.uk, thesun.co.uk

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Ako parkovať na tesnom parkovisku a neriskovať poškodenie au...