19 ročná limuzína na predaj, nájazd len 300 km!

Vo svete automobilov sa občas objaví auto, ktoré je doslova strojom času. Čo to znamená? Niekoľko rokov staré auto je na predaj, pričom nemá najazdené takmer nič a je stále v stave, ako prakticky nové vozidlo. Takmer nikdy sa to nestáva pri luxusných vozidlách. Ak si niekto kúpi luxusnú limuzínu, je predpoklad, že ju bude aj používať. Toto je však výnimka!

Keď je Mercedes málo

Automobilka Mercedes patrí od svojho vzniku medzi špičku a stelesnenie luxusu. Niekomu sa to však stále máli a chce niečo ešte navyše. A pre nich je tu Pullman, v tomto prípade ide o model Pullman S600. Limuzína pochádza z roku 2001, ide teda v podstate už o pamätníka. Lenže tento kúsok má najazdených len neuveriteľných 300 km, čo je v podstate absolútne nič! Jedná sa tak prakticky o nové auto. Nájdete ho na portáli autoleitner.nl.

Zdroj: autoleitner.nl

Čo sa týka motorickej časti, pod kapotou sa nachádza 5,8 litrový 12 valcový motor. Pokiaľ ide o výkon, bavíme sa o 367 koníkoch. To je poriadna dávka, avšak z auta s hmotnosťou 2,5 tony športiak nikdy nebude. Rázvor náprav je nepredstaviteľné vyše 4 metre a tým sa dostávame k komfortu.

Zdroj: autoleitner.nl

Ten je úplne maximálny, za dvojicou cestujúcich na predných sedadlách je to hlavné, priestor pre 4 pasažierov užívajúcich si totálny komfort. Samozrejmosťou je všadeprítomná koža a drevo, kreslá sa dajú polohovať a poskytujú veľkorysý priestor pre každého cestujúceho. Každé kreslo si viete podľa svojej vôle vyhrievať, prípadne vychladiť. Samozrejmosťou je chladnička či sada na sekt, musíte však počítať s 1 záležitosťou. Stále sa jedná o auto z roku 2001 a to treba brať do úvahy pri zohľadňovaní technológií na palube. Jednoducho najnovšie vychytávky by ste tu hľadali márne. Na druhej strane ide o v podstate nové auto. A cena? 175 000 €, čo je iste poriadne veľa, avšak na luxusnú limuzínu, ktorá nikdy nebola poriadne jazdená nejde o prehnané číslo.

Zdroj: autoleitner.nl

Zdroj: autoleitner.nl

Zdroj: autoleitner.nl

Zdroj foto: autoleitner.nl

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / 19 ročná limuzína na predaj, nájazd len 300 km!