Najdrahšie ojazdené auto na svete: 3 150 000 €!

Čo sa vám vybaví, keď sa povie ojazdené auto? Niekomu sa vybaví staré 20 ročné auto, ktoré je po predošlom majiteľovi už riadne zhumpľované. Inému sa vybaví lacnejšia a stále dobrá alternatíva k výrazne drahším, novým autám. Toto auto nie je ani jedno, ani druhé. Ide o pravdepodobne najdrahšiu jazdenku na svete!

Bugatti z bazáru?

Na internetovom portáli s jazdenými autami mobile.de sa objavila mimoriadne zaujímavá a na výsosť bizarná ponuka. Bugatti Chiron. Iste, aj na inzertných portáloch sa často krát objavujú aj takmer nejazdené autá, napríklad predvádzacie vozidlá. Toto je však naozaj extrém. Ide o takmer celkom nové Bugatti Chiron v špecifikácií Sport. Tú na rozdiel od “obyčajného” Chironu na prvý pohľad rozoznáte hlavne podľa okrúhlej štvorice výfukov, ktoré na prvý pohľad ukazujú, že toto je fakt dravec!

Zdroj: mobile.de

8 litrový 16 valcový motor dopujú až 4 turbá! Celkový výkon? 1 500 koní! Hranica 100 km/h podľahne za neskutočné 2,5 sekundy a maximálka je 420 km/h! A to sa podržte, na 420 km/h zasahuje obmedzovač, inak by sa dalo ísť ešte vyššie. Presne tak, ak máte dosť peňazí, aj takúto jazdenku si viete zadovážiť.

Zdroj: mobile.de

Bugatti Chiron Sport má v porovnaní so štandardnou verziou špeciálne ráfiky, modernizované nastavenie podvozku a jazdných režimov. Rovnako je o 18 kg ľahší, ako štandard. Karoséria je kompletne z karbónu, preto toto auto rozhodne nechcete kdesi škrtnúť. Je tu aj príplatková čierna, navyše karbón je lakovaný, vnútri je taktiež kompletne čierny interiér s jemnými striebornými doplnkami. Ideálne auto pre milovníka rýchlosti a temnoty. Len tá cena. Toto Bugatti Chiron Sport je totiž staré len pol roka a za sebou má 4 000 km. Cena? 3 150 000 €! Nuž, aby na neho človek naškrabal, musel by predať zopár poriadne luxusných domov. Pre milionárov však môže ísť o zaujímavú voľbu. V porovnaní s novým Chironom Sport rozdiel v cene prakticky nie je, tento Chiron si však môžete odniesť okamžite. Ak chcete nové auto, tak musíte čakať dlhé mesiace, prípadne roky. A pokiaľ niekomu nejde o peniaze, toto je obrovský benefit.

Zdroj: mobile.de

Zdroj: mobile.de

Zdroj foto: mobile.de

Nachádzate sa tu:Autobazar.SK / Blog / Najdrahšie ojazdené auto na svete: 3 150 000 €!